Lj&Z izbor: 5 proizvoda uz koje će vaše obrve biti besprijekorne

by | 13 siječnja, 2021

Obrve su, ako nas pitate, najvažniji dio lica jer ga mogu potpuno transformirati.

Budući da smo kao male previše eksperimentirale s čupkanjem istih, u kasnijoj dobi radije se prepuštamo u ruke kozmetičarkama, barem kad je oblikovanje obrva u pitanju. Za ono dodatno iscrtavanje i popunjavanje štete koju smo napravili stoje nam na raspolaganju brojni genijalni proizvodi za kojima svakodnevno posežemo. Kako bismo vam pomogli da dobijete onaj oblik obrva koji savršeno pristaje vašem licu, donosimo vam izbor pet proizvoda za obrve koje najviše volimo s obzirom na priliku za koju se sređujemo. (Pročitajte: 3 jednostavna koraka za savršeno oblikovane obrve)

Jane Iredale GreatShape set za obrve


Za one koji vole puderasto sjenilo za obrve, ovo Jane Iredale će napraviti obrve prirodnima, popunjenima i ovisno o debljini kista, moći ćete iscrtati gustoću koliku želite. Cijelu obrvu na kraju fiksirajte voskom koji dolazi u pakiranju, a neće slijepiti trepavice, nego dodatno urediti.

Eveline korektor za obrve


Eveline korektor za obrve 5u1 savršeno naglašava obrve. Big Ball četkica sa zaobljenim vrhom omogućava preciznu aplikaciju korektora bez razmazivanja van linije obrva. Formula učvršćuje, hrani i čini obrve gušćima.

Chanel olovka za obrve sa šiljilom


Ako ste više fan dobrih starih olovki za obrve, preporučujemo ovu Chanelovu koja nije niti premasna niti presuha za nanošenje. Našiljite je onoliko koliko tanke obrve želite iscrtavati.

Essence Tiny Tip Precise Brow Pen


Olovka za savršeno oblikovane obrve s vrlo tankim vrhom i visokom pigmentacijom omogućava vam precizno oblikovanje obrva, jednostavno korištenje i trajnost čak i u one tople dane kad mislite da će vam se sva šminka rastopiti.

Anastasia Beverly Hills pomada za obrve


Ova visokopigmentirana kremasta pomada uz vrlo tanki i oštri kist za obrve je za nešto vještiju ruku, ali s njom se svakako isplati vježbati jer uz dobru praksu, vaše obrve će izgledati potpuno prirodno, mat i besprijekorno, te će stajati nepomično cijeli dan.

Foto: Unsplash