Princ Harry ima novu djevojku

by | 29 lipnja, 2011

Harry i Florence su dugogodišnji prijatelji, a ona je poznata po dvogodišnjoj vezi sa vozačem Formule 1 , Jamesom Buttonom s kojim je prekinula 2008.
Harry i Florence su se spojili nedavno, nakon što je Princ definitivno okončao svaku vezu sa Chelsey. Navodno su se proteklih mjeseci viđali u njenoj vili vrednoj 2,5 milijuna funti. – Rano je govoriti o svemu, ali Hariry i Florence su par. Ona je zabavna, plava i dobro izgleda. Harryu se zaista sviđa – ispričao je izvor blizak princu.

Međutim, novinari su jučer pitali Florence da li je u vezi s Harryem, a ona je samo rekla da "tu nema što puno komentirati". Florence je poznatija po nadimku "Flee", i kćerka je uspješnog trgovca vinima. Potomak je sedmog grofa od Cardigana koji je bio zadužen za lake brigade.
Florence ima diplomu iz povijesti umjetnosti Sveučilišta u Bristolu, a modelingom je počela baviti s 15 godina kao model "Topshopa". Zanima je i glumačka scena pa je tako prije dvije godine glumila u bolivudskom ostvarenju "Love Aaj Kal".