Preporuke toplica i termi za nadolazeći vikend

by | 11 lipnja, 2021
preporuka toplica

Mogli bismo reći da je ljeto stiglo. Čekajući godišnje odmore i odlazak na more, iskoristite vrijeme za to da posjetite prekrasne toplice i terme koje Hrvatska nudi jer izbor je uistinu velik. U njima možete maksimalno uživati kroz wellness programe, programe za djecu, boravak na svježem zraku, prirodu i aktivan odmor.

Pogledajte naše preporuke i svakako posjetite (ako još niste):

Terme Jezerčica

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom boravka. Kamp Terme Jezerčica opremljen je grijanim centralnim sanitarnim objektom s privatnim kupaonicama, suvremenim priključcima na parcelama za autokućice i prostoru za kampiranje te moderno opremljenim mobilnim kučicama. Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38 °C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Terme Jezerčica (@termejezercica)

Istarske toplice

Istarske Toplice smještene su u Republici Hrvatskoj, u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre. Toplice imaju status lječilišta u kojem se osim primjene prirodnih ljekovitih činitelja, vode i fanga, provode i sve ostale tretmane fizikalne terapije pod stručnim specijalističkim nadzorom. U njihovom centru ljepote možete se opustiti i uživati u kozmetičkim tretmanima cijelog tijela, a u vodenom svijetu Wellness centra opustite se uz masažu, saune ili vježbajte u fitness centru.

istarske toplice

istarske toplice2

 

Aquae Vivae Krapinske toplice

Vodeni park Aquae Vivae smješten je u centru mjesta Krapinske Toplice, a bazen doživljaja srce je vodenog parka. To je vanjski bazen, temperatura vode je 33-35 °C. Bazen doživljaja ima ukupno 60 podvodnih atrakcija, masažnih ležaljki, gejzira, slapova, bočnih masaža na stjenkama bazena, okružuje ga velika terasa sa otvorenim pogledom na dolinu prema Zagrebu s puno udobnih ležaljki.

Najveći bazen je kombinirano unutarnje – vanjski bazen. Prostire se na više od 500 m2, a od toga 120 m2 u vanjskom dijelu. Temperatura vode je 34-35 ºC. Ukupno ima 37 vodenih atrakcija (slapovi, gejziri, podvodne masaže) koje se naizmjenično uključuju u unutarnjem dijelu, te još 25 takvih vodenih atrakcija u vanjskom dijelu. Posebna atrakcija je veliki vodeni tobogan s najvišom točkom na pet metara visine i duljinom staze ukupno 50 m.

Osim toga, neizostavna je zabava za najmlađe, a stariji će uživati u prekrasnim programima saune i wellnessa.

Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Ovo je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, biciklizam i aktivni odmor.

Novi vizualni identitet Terma napravljen je u skladu s filozofijom Dr. Rudolfa Steinera čije su se elementi spojili u dinamičnu petlju te tako stvorili novi temelj ,Healthness vizije jer upravo su Terme Sveti Martin prvi Healthness resort u Europi.

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj nalaze se u središtu Hrvatskog zagorja na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara. Uživajte u smještaju u prekrasnim hotelima te u odličnoj wellness i spa ponudi – vodeni planet, svijet sauna, art&spa, bazeni na izvoru.. Sve informacije možete pronaći na službenim stranicama Terma Tuhelj, a ponuda je i više nego odlična te svatko može pronaći nešto po svom guštu za sebe i svoju obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Terme Tuhelj (@terme_tuhelj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Terme Tuhelj (@terme_tuhelj)

Izvor: terme-tuhelj.hr, termesvetimartin.hr, istarske-toplice.hr, aquae-vivae.hr, terme-jezercica.hr

FOTO: Andrea Piacquadio/Pexels