Prelistavanje: Što vas čeka u novom broju “Ljepote&zdravlja”?

by | 30 studenoga, 2020

Studeni je došao svome kraju, no to znači i da je vrijeme za novi broj Ljepote&zdravlja! Posljednji je to broj ove svima teške 2020. godine, ali je ujedno i prilika da vas podsjetimo na to kako na budućnost gledate samo kao na svjetliju i bolju. A kako će ona postati baš takva? Pa, vašim djelovanjem.

U nastavku pronađite nekoliko tema koje vas čekaju u prosinačkom broju…

#1 Tatjana Jurić: Ranjivost kao snaga

Ona je poznata televizijska i radijska voditeljica s gotovo 20 godina iskustva u medijima, ali i žena prepuna životne mudrosti (i radosti!). Otkrila nam je kako svako iskustvo shvatiti kao priliku za učenje, ranjivost pretvoriti u svoju snagu i u život unijeti pozitivan duh…

Foto: Jelena Balić

#2 Dodajte malo sjaja

Novogodišnji praznici ove godine bit će drukčiji, ali uz malo sjaja i svjetlucavih efekata, raspoloženje i dalje može biti blagdansko. Neka vaše lice, tijelo, nokti i kosa zablistaju! Donosimo vam ideje kako…

#3 Holiday spirit

Naš plan za nadolazeće blagdane podrazumijeva mnoštvo pozitive i smijeha, zaokružene glamuroznim make-upom. Naglasak stavljamo na usne te saveznikom proglašavamo famozan Avon Power Stay ruž, lagan kao pero, a nevjerojatno postojan. Prizovite dobro raspoloženje i beskrajno se zabavite it nijansama sezone!

Avon beauty editorijal

Foto: Zvonimir Ferina

#4 20 inovativnih proizvoda stručnjaka važnih za budućnost zdravlja

Istina je, protekla godina nas je sve poprilično trgnula i na vrh liste prioriteta postavila nam brigu o zdravlju – a time i potragu za novim i učinkovitijim načinima kako ga poboljšati. Ali na izmaku godine, vrijeme je da osjetimo i optimizam zbog novih mogućnosti koje su pred nama.

#5 Kreiramo bolji svijet

Dok mnogi samo pričaju o boljem svijetu, boljoj sljedećoj godini ili pak povratku u “normalu”, naše sugovornice djeluju i aktivno stvaraju taj svijet za kojim toliko žudimo. Svaka na svoj način i na različitim poljima, one pridonose svjetlijoj budućnosti, dajući nam nadu da takva uistinu postoji i, najvažnije – da ovisi o svakome od nas. Upoznajte dame koje su nas inspirirale!

#6 Vrijeme je za giveaway

… i to onaj blagdanski! Zajedno s našim prijateljima, pripremili smo za vas više od 30 super poklona. Odaberite onaj koji želite i pošaljite nam SMS!

Foto: Arhiva Ljepota&zdravlje, Jelena Balić, Zvonimir Ferina