Prelistavanje: Što donosi travanjski broj “Ljepote&zdravlja”?

by | 31 ožujka, 2022

Novi broj Ljepote&zdravlja čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 31. ožujka 2022. Zavirite u travanjski broj!

Iz godine u godinu, travanj je mjesec koji stiže s ekološkim predznakom, pa smo i mi u novom broju prosipali mnoga zrnca akcije, što u obliku prijedloga, a što u obliku inspirativnih individua koje ekološkom osviještenošću daju primjer svima nama. Uvjereni smo u to da ako naše ponašanje uključuje suosjećajnost i poštovanje planeta, ekološke odluke donosit će se prirodno, same od sebe. Riječima jedne od naših sugovornica iz travanjskog broja, “sve kreće od individue”, stoga osvijestite svoju moć i stvarajte to bolje sutra, iz dana u dan. A novi broj Ljepote&zdravlja možda pridonese inspiraciji… 

ljepota&zdravlje novi broj

Što donosi travanjski broj Ljepote&zdravlja

#1 Dodir prirode od glave do pete

Upoznajte nama najdraže kozmetičke brendove koji udružuju brigu o koži i onu o našem (jedinom) planetu.

#2 Hair lookovi s modnih pista: Proljetni izvještaj

S modnih pista izdvojili smo pet izuzetno nosivih stilova (i jednostavnih za kreiranje). Isprobajte neke od njih!

ljepota&zdravlje travanj 2022

#3 Kako koristiti pametni sat?

Ako pametni sat ili fitness narukvicu i dalje koristite samo za brojenje kalorija i praćenje dnevnih aktivnosti – onda dosta toga propuštate. S funkcijama od mjerenja razine stresa do kontroliranja zdravlja srca i praćenja menstruacije, pametni satovi mogu puno toga. Kako izabrati najbolji za vas?

 #4 Drukčije + zdrave tjestenine

Ključ za odličnu tjesteninu: puno, punooo povrća! Recepti koje donosimo prepuni su zdravih nutrijenata, obiluju proteinima i vlaknima, a najbogatiji su – okusom. Pružaju osjećaj energije i vrhunskog zadovoljstva. Isprobajte ih!

ljepota&zdravlje travanj 2022

#5 Što vas motivira?

Svijet u kojem živimo suočen je s klimatskim promjenama, čije posljedice osjećamo već sada. Kako živjeti u skladu s prirodom i što ih motivira da unatoč nizu problema ne odustaju, pitali smo naše sugovornice, redom neumorne aktivistkinje i borkinje za zdraviji i pravedniji planet.

 


Naslovnica: Vanda Winter

Fotografija: Matea Smolčić Senčar
Stilist: Ivan Friščić
Make-up: Tena Bašić
Frizura: Salon Evelin
Odjeća: Košulja i kratke hlačice Zara