Prelistavanje! Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

Zavirite u broj za ožujak

by | 25 veljače, 2022
ljepota i zdravlje novi broj

Novi broj Ljepote&zdravlja, onaj za ožujak, čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 26. veljače 2022.

S proljećem iza ugla, željno smo iščekivali i onaj slatki, poznati dašak optimizma te nove energije. No, pod utegom aktualnih događaja u Europi, ovaj osjećaj optimizma nažalost je pomalo ispario. Nakon dvije godine borbe s pandemijom, potresima na našem području i ekonomskim posljedicama situacije, stigao je i rat u Europu. Dok suosjećamo sa svima pogođenima na zaraćenom području, nadamo se da će vam stranice novog broja osigurati i koju rečenicu utjehe te osnaženja, odvratiti vam misli i uljepšati trenutke rezervirane samo za vas. 

Kako bismo vas dodatno razveselili, uz svaki primjerak broja za ožujak dobit ćete i poklon – Tinktura šećerni piling. Više o ovom proizvodu koji će vašu kožu pripremiti za proljetne dane, otkrijte ovdje

Djelić onoga što vas čeka u novom broju Ljepote&zdravlja, otkrijte u nastavku. 

Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

ljepota&zdravlje ožujak 2022

#1 Proljetna scena 2022.

Prema catwalk izvještajima, make-up i hair trendovi koje smo izdvojili odigrat će neke od glavnih uloga na beauty pozornici… i u vašem scenariju!

#2 Restart na 20 načina

Želimo izbjeći energetski pad u poslijepodnevnim satima i biti odmorni od jutra do mraka. Nekoliko jednostavnih podešavanja vaših svakodnevnih navika – od uživanja u proteinskom doručku do rutine opuštanja pred san – pomoći će vam u “podizanju”.

ljepota i zdravlje

#3 Što vas pokreće?

Pitali smo uspješne žene (iz različitih profesija) što je to što ih motivira na toliku posvećenost poslu kojim se bave, a da u isto vrijeme ostaju ispunjene i na svim ostalim životnim područjima… One su nas svojim odgovorima inspirirale.

#4 Korijen vaše (pre)hrane

Hrskavo i osvježavajuće u salati, slatko i fino kad je pečeno, a izuzetno mekano kad se pirja – korjenasto povrće može imati različita lica. U receptima koje vam donosimo, ove jako vrijedne namirnice, bogate antioksidansima i vlaknima, dobile su kraljevski tretman. Sigurni smo da ćete uživati u njima, sve do proljeća, kad stiže i mlado povrće…

ljepota i zdravlje ožujak

#5 Probudite iskru

Razmislite kad ste se posljednji put prepustili stvaralačkom procesu… Ako su prošle godine (ili desetljeća), pokušajte opet zasukati rukave. Stvaranje nečega (bilo čega) – jednostavno radi stvaranja – može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Koristite ovaj vodič kako biste ponovno otkrili svoju kreativnu iskru.

Foto: Arhiva časopisa Ljepota&zdravlje