Prelistavanje! Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

by | 28 siječnja, 2022
ivana paradžiković

Novi broj Ljepote&zdravlja čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 29. siječnja 2022. Zavirite u izdanje za veljaču, posvećeno ljubavi!

U novom broju Ljepote&zdravlja, onome za veljaču, između ostalog, pisali smo i o ljubavi. No ovog smo puta definiciju ljubavi poželjeli proširiti, pa smo istražili i ljubav prema članovima obitelji, prijateljicama, kućnim ljubimcima, ali i onu prema samima sebi. Naime, sve ove dimenzije ljubavi mogu naš život učiniti radosnim, a k tome su i jednako važne kao ona partnerska, romantična ljubav. 

U veljači stavite ljubav visoko na listu prioriteta i pozabavite se svim njezinim aspektima… 

ivana paradžiković

Novi broj “Ljepote&zdravlja” donosi…

#1 Osjetite ljubav!

Ljubav je naš najveći učitelj. Može nam slomiti srca, a zatim ga ponovno izliječiti. Na stranicama novog broja sagledat ćemo ljubav sa svih strana – rasvjetljujući kako da je produbimo i razumijemo veze koje su nam najvažnije.

#2 Promijenite tempo

Hodanje je jedan od najpodcjenjenijih oblika vježbanja! Stoga dopustite da vas uvjerimo kako ono donosi ozbiljne zdravstvene koristi. Složili smo i četverotjedni plan koji će vam pomoći da u 2022. godini ova dragocjena aktivnost postane vaša svakodnevica.

ljepota i zdravlje novi broj

#3 Wellness trendovi 2022. 

Obratite pažnju na ove novitete i preporuke. Ako ih dosad niste primjenjivali, možda bi vrijedilo isprobati ih!

#4 Vratite vrijeme…

… make-upom! Donosimo jednostavne strategije koje će vam pomoći ispraviti najčešće pogreške, unaprijediti vlastitu rutinu i – prikriti godine (ako je to ono što želite).

ljepota i zdravlje novi broj

#5 Home: Manje je više!

Dovođenje reda u prostor u kojem živimo nije samo stvaranje mjesta za nove stvari. Proces razdvajanja važnog od nevažnog može vas naučiti puno o vašim ključnim vrijednostima. Želimo vas inspirirati!

#6 Priča s naslovnice: “Naučila sam da je život lijep”

Nakon duže stanke, na male ekrane vratila se Ivana Paradžiković, a mi smo dobili priliku među prvima popričati s omiljenom novinarkom! Ivana nam otkriva kako se nosi s promjenama, koji je novi izazovi očekuju i na što je posebno ponosna…

ivana paradžiković

Foto: Matea Smolčić Senčar

 

Naslovnica: Ivana Paradžiković
Fotografija: Matea Smolčić Senčar
Stilist: Ivan Friščić
Make-up: Maša Mihaljčić
Frizura: Danijela Pušeljić
Odjeća: Smoking DeLight