Prelistavanje: Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

Zavirite u prosinački broj!

by | 30 studenoga, 2021
lana jurčević ljepota&zdravlje

Priznajemo, jedva smo dočekali sezonu božićnih blagdana! Mirisni kolačići, obitelj okupljena oko stola, božićni ukrasi… Sve su to sitnice koje nam u prosincu život čine malo ljepšim.

Prosinački je broj prepun ideja kako si ove blagdane možete uljepšati, no on također donosi i priče o samopouzdanju, samoprihvaćanju i snagi, ponajprije žena, koje nas neprestano inspiriraju. 

Uživajte u novom broju, ali i danima koji slijede…

lana jurčević ljepota&zdravlje

Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

#1 Glam prizvuk

Iako će i ova blagdanska sezona očito biti drukčija nego što je bila donedavno, nećemo se odreći određene doze glamura – bio on suptilan ili naglašen! Inspirirajte se make-up lookovima koje smo vam pripremili…

ljepota&zdravlje

#2 Pokloni za vas

Prosinački broj ne može proći bez poklona za vas, pa tako i ovog puta možete birati između mnoštva darova koje smo pripremili u suradnji s našim dragim prijateljima.

#3 NG City Lights

Novogodišnja euforija počinje i prije prosinca. Komadi sa šljokicama su must-have… Samo neka svjetluca! Donosimo izbor komada za vesele noći…

ljepota&zdravlje novi broj

Foto: Mirko Tabašević

#4 Riječ hvala

Izražavanje zahvalnosti može imati “efekt vala” – i za vas, i za vaše voljene, i za potpune strance u vašim životima.

#5 Veliko finale

Predivni deserti – savršeni za blagdane i praznike, ali i za bilo koju drugu prigodu – napravljeni su od zdravijih namirnica i sadrže manje šećera od njihovih klasičnih varijanti. Pritom svaki od njih u fokus stavlja voće – koje je već prirodno slatko i bogato vitaminima. Uživajte u receptima, ali i u pripremi!

ljepota&zdravlje

 

Na naslovnici: Lana Jurčević
Foto: Srećko Rundić
Styling: Marcela Vrček
Kosa i make-up: La Lux