Prelistavanje! Što donosi lipanjski broj “Ljepote&zdravlja”?

Zavirite u najnovije tiskano izdanje časopisa “Ljepota&zdravlje”

by | 29 svibnja, 2021
ljepota i zdravlje

Na naslovnici lipanjskog broja dočekuje vas glumica Rose Byrne, čiju novu seriju – “Physical” jedva čekamo. Centralna tema ove priče je život prosječne američke domaćice iz 80-ih godina prošlog stoljeća koja je otkrila aerobik te iskoristila ovaj oblik treninga kao sredstvo za postizanje golemog uspjeha i osvajanje titule fitness gurua.

Osim Rose, novi broj donosi pregršt tema koje smo pažljivo probrali, stavljajući naglasak na najjednostavniju, krajnje intuitivnu stvar koju možete učiniti za svoj boljitak (a time i za dobrobit svih) – povezivanje s prirodom. Jer, s ljetom ispred nas i mjesecima zatvorenosti iza nas (nadamo se), to je ono što nam treba!

ljepota i zdravlje

Dosje koža

Ljeto je na pragu, što znači da je i zadnji tren za to da svoju kožu pripremite za izlaganje pogledima, i to od glave do pete. Nemojte dopustiti da problemi s kožom postanu pogodno tlo za razvoj frustracija – oslonite se na preparate s naše kozmetičke liste. Od onih za zaštitu od sunca, preko proizvoda za relaksaciju kože, za pomlađivanje, protiv akni, celulita, strija, za učvršćivanje tijela, pa do dermokozmetike – sve je tu!

Balans & snaga

Joga ne podrazumijeva samo vježbe istezanja (što je vrlo česta zabluda). Na stranicama
koje vam donosimo pronaći ćete različite beneficije joge i položaje koji utječu na balans te jačaju mišiće.

ljepota i zdravlje

Krenite ususret promjenama

Životni put sastoji se od faza koje se prelijevaju jedna u drugu, a svaka sa sobom nosi specifične zadatke, kao i krize koje trebamo prijeći – kako bismo napredovali. Donosimo vam prijedloge kako iskoristiti izazove da iz jedne razvojne faze prijeđete u drugu – zreliju i samosvjesniju.

Potraga za savršenom dijetom

Suočen sa zdravstvenim problemima, obiteljskom poviješću srčanih bolesti i preporukom liječnika da smršavi, reporter i novinar Barry Estabrook krenuo je u potragu za najboljim planom mršavljenja. U tom istraživanju i osobnom testiranju većine najpopularnijih dijeta, Barry je otkrio (i to detaljno opisao u svojoj novoj knjizi Just Eat: One Reporter’s Quest for a Weight-Loss Regimen That Works) da je zapravo najbolji plan prehrane onaj individualni. Pročitajte sve o Barryjevim otkrićima i pronađite način prehrane koji vam odgovara.

ljepota i zdravlje

U dodiru s prirodom

Nordijski koncept friluftsliv nudi baš ono što nam je u ovom trenutku potrebno: boravak na otvorenom i zadovoljstvo svim onim što nam priroda pruža. Donosimo objašnjenja kako da usvojite ovaj životni stil.