Prelistavanje! Što donosi lipanjski broj “Ljepote&zdravlja”?

by | 1 lipnja, 2022
ljepota&zdravlje novi broj

Novi broj Ljepote&zdravlja čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama do 29. lipnja!

Dok čekamo ljeto, maštamo o bosim nogama, dugim danima, lubenicama za doručak i onoj slatkoj bezbrižnosti koja dolazi u paru s ovim godišnjim dobom. Ovo je ujedno i ono što smo vam poželjeli osigurati novim brojem. Nadamo se da će vam on raditi društvo do ljeta, inspirirati vas i zabaviti…

A evo i djelića tema koje vas očekuju u lipanjskom broju Ljepote&zdravlja

ljepota&zdravlje novi broj

#1 Ljetni vibe

Na licu, kapcima, usnama, noktima… Pomaknite vlastite granice Catrice i essence proizvodima jer – autentičnost je najbolja uvertira u novu sezonu.

#2 Vodič za pripremu zelenih namirnica

Lisnato povrće korisno je, praktički, za svaki dio našeg organizma – od mozga, preko kostiju i srca, pa do kože. Otkrijte zašto su zelene namirnice tako dobre – i kako pripremiti ukusne zelene obroke.

#3 Imamo problem – pozvale smo nutricionistkinju

S obzirom na to da je zdrava hrana jedna od osnovnih tema o kojima naš časopis piše, kao i da smo u vrijeme doručka i ručka (a ponekad i večere) vrlo često zajedno, u redakciji – to je ujedno i česta tema naših privatnih razgovora. Ali svaka od nas, koliko god se trudile hraniti se zdravo, susreće se s određenim problemima. Zapisale smo ih i potražile savjete nutricionistkinje. Evo što smo saznale…

#4 Kardio bez skakanja

Donosimo vam kratki trening složen od vježbi koje ne uključuju ni skakanje ni trčanje, što znači da ih možete izvoditi u udobnosti svoga doma bez zabrinutosti hoćete li smetati susjedima. Bonus: One su nježnije prema našim kostima i zglobovima.

#5 Sjaj dolazi iznutra

U svojoj novoj knjizi Gut Renovation dr. Raj, stalna suradnica našeg licenciranog partnera časopisa Health uspoređuje naša tijela s našim domovima, vodeći nas “od sobe do sobe” da bi nam ukazala na puno malih “popravaka” koje možemo izvesti kako bismo poboljšali – svoj probavni trakt. Predstavljamo vam izvod iz poglavlja koje otkriva nekoliko tajni blistavog tena.

 

Naslovnica: Ana Radišić

Foto: Matea Smolčić Senčar

Styling: Ivan Friščić

Make-up: Tajana Bikić

Kosa: Salon Evelin