Prelistavanje: Otkrijte što vas sve čeka na stranicama novog broja “Ljepote&zdravlja”

by | 28 veljače, 2020

Kao i svakog mjeseca, i na početku ovog ožujka vas pozivamo da se, barem nakratko, “sakrijete” od svijeta, ugasite sve ekrane, priuštite si prijeko potrebno vrijeme samo za sebe, i opustite se uz stranice vaše i naše “Ljepote&zdravlja”. Djelić tema koje vas čekaju u novom broju možete otkriti u nastavku…

Spring preview
Bez obzira na to jeste li ljubitelji minimalizma ili pobornici načela “što više, to bolje”, nove proljetne make-up i hair kreacije probudit će inspiraciju… Informirajte se o najnovijim trendovima proljetne sezone!

Umjetnost na tijelu
Svaka tetovaža je priča za sebe, a snaga, utjecaj i pobjeda uvijek su aktualne teme. Osim što su osobne, tetovaže odražavaju i promjene u društvu i načinu razmišljanja. Saznajte kakve poruke danas ispisujemo na tijelu – i zašto…

Kralježnica u fokusu: Lekcije o svjesnom pokretu
Ovaj put ne pričamo o specifičnom treningu, nego postavljamo sljedeća pitanja: Jesmo li svjesni svojih pokreta u svakodnevici i koliko nas nepažnja može stajati?

Da, jedite više…
Umjesto pokušaja da jedete manje i tako liniju dovedete do savršenstva, izaberite opciju da jedete više – zdravijih, hranjivijih i ukusnijih namirnica. Donosimo vam recepte koji će vam osigurati dobar početak…

Kako se zaštititi od zagađenja?
Na naša pitanja odgovaraju doc. dr. sc. Nataša Janev Holcer i dr. med. Barbara Bekavac iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Kad zavoliš sebe, svejedno je tko ti je partner
Ljubav je u svima nama, ali joj ne dozvoljavamo da se rasplamsa. Razlog? Upletenost u obiteljske matrice. Kako da ih osvijetlimo i postanemo sposobni voljeti i biti voljeni, objašnjava nam stručnjak za terapijsku metodu obiteljske konstelacije.

Foto: Guliver/Getty Images

Drugo lice Egipta
Zahvaljujući neplaniranom odlasku u Afriku, naša novinarka Lana Biželj donosi vam priču o malo drukčijem Egiptu – onom stvarnom, izvan turističkih resorta.

Žene koje pokreću svijet
One su hrabre i uporne. Njihova strast i želja pravi su primjer kako, uz vjeru u sebe, možemo dotaknuti zvijezde. I mijenjati svijet. Upoznajte šest doista genijalnih žena koje nam daju nadu u bolje sutra.

Foto: Kristijan Vučković