Prekrasna francuska glumica Marion Cotillard novo je zaštitno lice kultnog Chanel N° 5 mirisa

by | 19 veljače, 2020

Na radost mnogih, Chanel je službeno najavio da će Marion Cotillard biti lice nove reklamne kampanje posvećene kultnom mirisu N° 5. Ovo je prvi put da najuglednija francuska glumica u Hollywoodu posuđuje svoj lik nekom mirisu.

Bila je vjerna kući Chanel od početka svoje karijere, na crvenom tepihu u Chanel haljinama za film Jean-Pierrea Jeuneta Zaruke su dugo trajale, 2004. godine te na promoviranju filma La Vie en rose redatelja Oliviera Dahana, 2008. godine. Svojim tumačenjem lika Édith Piaf, Marion Cotillard je ganula cijeli svijet, osvojivši Oscara, Cézara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovim međunarodnim priznanjem dobila je priliku surađivati s najpoznatijim redateljima, kao što su Jacques Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax, a istovremeno s velikim žarom podržava mlade umjetničke talente ne plašeći se rizika s ulogama u debitantskim igranim filmovima.

Autentična, predana i velikodušna, Marion Cotillard svoj jedinstveni pogled vodi iz filma u film, gradeći iznimni životni put slobodne žene. Savršeno utjelovljenje prirodne ljepote na francuski način, Marion Cotillard posjeduje onaj neodoljivi “je ne sais quoi” koji pripada samo njoj. Ona svoju eleganciju unosi u imidž kultnog mirisa N° 5. Nova kampanja bit će predstavljena tijekom ove godine.

Foto: PR