Ovog vikenda možete besplatno pogledati hit predstavu “Ciganin, ali najljepši”

by | 9 travnja, 2020

Vjerujemo da ste već itekako upoznati s online predstavama koje se redovito prikazuju sad kad je kazalište na neko vrijeme stavljeno na pauzu, a mi donosimo jedan novi i popularni naslov koji možete pogledati ove subote u 20 sati. 

“Ciganin, al najljepši” predstava je Hrvatskog narodnog kazališta za koju se uvijek tražila karta više i doista ste veliki sretnik ako ste ju uspjeli pogledati uživo. Prodalo se oko 40.000 ulaznica, a gostovalo se diljem Hrvatske i regije. U subotu će ova hit predstava ući u vaše domove, i to preko YouTube kanala Kazalište u vašim domovima, a sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnima. Zabranjena ljubav između zrele žene i mladog Roma, politički skandali i migracije, tragičan put migranata s Bliskog Istoka koji se prekida na šengenskoj granici uz seoske intrige u Međimurju.

U predstavi Kristiana Novaka glavne likove utjelovili su Nina Violić i Filip Vidović, dok Alma Prica nastupa u ulozi Albine, Krešimir Mikić utjelovljuje Inspektora Buleta, a svi glumci impresivno dočaravaju mrežu kompleksnih međuljudskih odnosa, ruše predrasude i odudaraju od stereotipa. Nevjerojatno raskošna naracija impresionirati će svakoga te ispričati jednu biografiju iz četiri kulturološka kruga.

Fotografija: HNK