Poznate nail artistice otkrivaju nam koje će boje obilježiti ovu godinu

by | 12 ožujka, 2023
juliana nails

Juliana Nails lansirala je novu limitiranu kolekciju koja slavi ženstvenost s tri uspješne mlade žene koje su se istaknule u području izrade gel laka, gela, edukacija i nail arta. Kolekcije su nastale u sklopu kampanje #chooseyourcolour koja slavi bezvremensku ljepotu i svestranost žena. Svaka kolekcija odiše odvažnošću i elegancijom, baš kao i Matea Šagud, Ella Perinović i Katarina Ćurčija, svaka posebna i uspješna mlada žena.

Matea Šagud talentirana je nail artistica koja je svoj put započela u ranoj mladosti te iza sebe ima brojne nagrade i više od 20 edukacija. S brendom Juliana Nails radi od 2011. kad su prepoznali njezin talent i od tada uspješno surađuju. Svakog utorka brojnim gledateljicama prenosi svoje znanje na Instagram liveu Juliana Nails Akademije. Kolekcija gel lakova koju je kreirala Matea Šagud oduševit će sve ljubiteljice klasičnih crvenih, nude i svjetlucavih noktiju. U ovoj kolekciji nalaze se boje za svaku priliku i svaku sezonu.

hit boje noktiju 2023

Katarina Ćurčija voli šarene nokte i uvijek je željna učenja i usavršavanja. Brend ambasadorica je i edukatorica za Juliana Nails te vodi trgovinu i akademiju u Zadru. Njezina preciznost u radu i savršenstvo kojem teži obilježile su je kao velikog profesionalca. Uvijek je nasmijana i vedra te spremna pomoći. Limitirana gel lak kolekcija koja je nastala u suradnji s Katarinom Ćurčijom oduševit će sve ljubiteljice veselih i zabavnih boja koje se nose cijelu godinu!

hit boje noktiju 2023

Ella Perinović prepoznatljiva je po pedantnosti i preciznosti, voli estetiku i uvijek pazi da je svaki detalj na svome mjestu. Vlasnica je salona Ella u Zagrebu u kojem je educirala i zaposlila četiri nail tehničarke, a s Juliana Nails brendom surađuje od prošle godine, što dokazuje njezinu sposobnost i želju za napretkom. Ellina kolekcija oduševit će sve ljubiteljice kratkih i tamnih noktiju. A boje u kolekciji idealne su za cijelu godinu.

hit boje noktiju 2023

Svaka od njih surađivala je s brendom Juliana Nails na stvaranju limitiranih gel lak kolekcija koje odražavaju njihov stil i osobnost. Kolekcije sadrže boje za svaku priliku, uključujući i klasične crvene, nude, svjetlucave te zabavne nijanse koje se mogu nositi cijelu godinu.

Juliana Nails na ovaj način slavi ženstvenost i sve njezine aspekte te predstavlja raznoliku viziju ljepote, pozivajući sve žene da se istaknu. Za Julianu Nails svaka žena ima svoju definiciju ljepote, a ljepota je bezgranična.

hit boje noktiju 2023

Foto: PR