Poznata su imena finalistica jedinstvenog regionalnog projekta Rox Beauty Battle

by | 14 lipnja, 2022
Rox Beauty

Rox Beauty Battle regionalni projekt u kojem šesnaest influencerica pred publikom od 700 tisuća pratitelja prezentira beauty proizvode i natječe se za zaštitno lice Rox Beauty brenda, polako doseže svoj vrhunac.

Šesnaest djevojaka iz četiri zemlje na društvenim profilima stvaraju kreativni sadržaj kojim se međusobno nadmeću u promociji brendova tvrtke Rox. U protekla dva tjedna djevojke su predstavile nova dva brenda, IPL uređaj Smoothskin, trenutno najprodavaniji IPL uređaj na svijetu te proizvode brenda Stylpro koji su neizostavni dio i podrška vašoj beauty rutini.

Rox Beauty

Kreativnost i domišljatost šesnaest influenserica ocijenili su pratitelji, a njihov trud nakon odrađenih izazova nagrađen je ROX Beauty iznenađenjem.
Ovaj put to je bio odlazak u Novi Sad gdje su djevojke iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine uz moderatoricu projekta Mirnu Maras posjetile vinariju te vinsku kuću Kovačević, degustirale vina i zabavile se na svečanoj večeri.

Nakon povratka proglašeno je šest finalistica. Tri finalistice – Tina Grabež, Tatjana Bosanac, Sandra Drmač odabrane su temeljem najboljeg engagement ratea, Marija Rosić Piskulić prema glasovima pratitelja i publike, Marina Mamić prema najboljoj prodaji putem promo kodova, a za najkreativniji sadržaj odobrana jeNeru Nikoli.

Šest djevojaka putuje na finalno druženje koje im je pripremila tvrtka Rox, a lokacija je tajna koju otkrivamo uz proglašenje imena pobjednice.

Foto: PR