Povodom 15 godina u Hrvatskoj, L’Occitane je pripremio super popuste!

Poznati brend najavljuje cjelogodišnje slavlje uz odličnu promociju

by | 17 travnja, 2021

L’Occitane je visokokvalitetni brend prirodne francuske kozmetike. Njegovo putovanje započelo je na provansalskoj tržnici prije dugih 45 godina kada je osnivač brenda, tada 23-godišnji Oliver Baussan, počeo destilirati eterična ulja ružmarina, lavande… Od tada, ljubav prema uporabi, ali i očuvanju biljaka počela je svakoga dana sve više rasti, a danas je brend prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura obogaćenih najboljim sastojcima iz prirode. Žuta boja je boja L’Occitanea, ona slavi toplinu provansalskog sunca te toplinu i dobrodošlicu ove neponovljive regije. Brend je poznat i po društvenoj odgovornosti te vrijednostima koje zagovara od samih početaka – očuvanje bioraznolikosti, borba protiv sljepoće koja se može spriječiti, poštovanje prema ljudima i prema planetu, te drugima na bazi kojih svake godine sudjeluje u dobrotvornim aktivnostima na globalnoj i lokalnoj razini.

U Hrvatskoj je L’Occitane otvorio prvi dućan u Zagrebu 2006. godine te je u 15 godina poslovanja otvoreno ukupno 13 fizičkih dućana koji su postali omiljena destinacija ljubitelja prirodne njege te izvanrednih mirisa i tekstura. Tu je i webshop www.loccitane.hr, čiji paketi uistinu izmamljuju osmijeh i ushićenje primatelja, kako zbog vrhunskih proizvoda tako i zbog brojnih poklona i uzoraka, koji baš uvijek i razvesele.

Godina 2021. odlična je prilika da se zaljubite u ovaj brend (ako već niste) jer će 15 godina u Hrvatskoj biti obilježeno privlačnim promocijama! L’Occitane proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih, preko neodoljivog mirisa do predivno nježnog dodira na koži. Najbolje je početi s njihovim prepoznatljivim proizvodima u žutoj boji! Zato do 18. 4. 2021. u L’Occitane dućanima i webshopu pronađite omiljene žute proizvode na popustu 10 % za jedan, 20 % za dva ili više i razmazite svoju kožu kao nikada do sada. Odlične stvari dolaze u žutoj boji, pa ćete među odabranim žutim proizvodima naći poznatu Božanstvenu kolekciju za njegu lica, Bademovo ulje i shake za tuširanje, mirisnu kolekciju Terre de Lumière, slasne Voćne ruževe za usne, Višenamjenski balzam za cijelu obitelj Petit Remedy i brojne druge prodajne hitove.

Više informacija pronađite na društvenim mrežama (Instagram: @loccitane_hr i Facebook: @LOccitaneHrvatska te na web-stranici www.loccitane.hr

Foto: PR