POSLUŠAJTE PRVU Indirinu autorsku pjesmu “Dođi”

by | 30 listopada, 2017

Karizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu „Dođi“ podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.  „Jako me zanima vaše mišljenje!“, poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri  sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazala svoju senzualnu stranu, čemu doprinose i ženstvene kreacije dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make-up bio je zadužen beauty centar “Vikler i ruž”.

„Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje, koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja“, zadovoljno je zaključila Indira, koja izgleda bolje nego ikad.