POSLUŠAJTE NOVU SEVERININU PJESMU “HAZARDER”, od koje se zbilja puno očekuje

by | 18 rujna, 2017

Danas u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno je objavljen videospot za novi singl “Hazarder”, koji prikazuje Severinu u njezinom najboljem izdanju do sada

Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila novi singl – “Hazarder”. Riječ je o videospotu koji prikazuje Severinu u njezinom najboljem izdanju do sada, a kojeg prati vrhunska produkcija. U pjesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentirani mladi glazbenik, za kojeg Severina nije štedjela riječi hvale:

”Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, koji je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima onima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma “Dobrodošao u klub” “, izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon:

”Velika mi je čast biti dio “Hazardera” i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.”

Pjesma “Hazarder”, peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić Miloš Roganović, premijerno će biti izvedena ovog petka, 22. rujna, na najvećoj regionalnoj glazbenoj manifestaciji – Rujanfest, kao i dosadašnje nove pjesme s albuma – “Kao”, “Otrove”, “Mrtav bez mene” i “Kuda za vikend”.

Styling: Petar Trbović
Make-up: Dajana Pajkić
Hair: Đurđica Ivanović
Foto: Jelena Balić