POSLUŠAJTE NOVU PJESMU Tedija Spalata “Nisan oženija koju san jubija” iz mjuzikla “Naša bila štorija”

by | 26 travnja, 2017

Tedi Spalato predstavlja svoju pjesmu iz mjuzikla “Naša bila štorija” pod nazivom “Nisan oženija koju san jubija” u koju se publika na premijeri u Splitu zaljubila!

Radi se o predivnoj ljubavnoj baladi za koju Nenad Ninčević i Goran Karan zajedno potpisuju glazbu i tekst, kao i sve ostale u mjuziklu “Naša bila štorija”, a Nenad Šiškov bio je zadužen za aranžman.

https://www.youtube.com/watch?v=4k8S3DNtyfw

Podsjećamo, Tedi Spalato je dio ekipe koja je prošli tjedan oduševila Splićane i njihove goste na spektakularnoj izvedbi “Naše bile štorije”, gdje ih je publika ispratila dvadesetominutnim stajaćim ovacijama.

Tedi je glumio barba Luku koji je pjevajući ovu pjesmu na pozornici tješio Severinu u ljubavnim jadima.

Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” Nene Ninčevića i Gorana Karana je uistinu iskrena i emotivna pjesma iz “Štorije”. Tako sam je i ja doživio i otpjevao. Dodatni emotivni naboj pjesma doživljava kad je pjevam Severini čija emotivna reakcija još više daje na značenju pjesme. Radujem se da će biti uvrštena na moj novi album u izdanju Scardone”, izjavio je Tedi ovom prigodom.

Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” je samo jedna u nizu izvanserijskih pjesama koje se nalaze na albumu “Naša bila štorija” koji je izašao u ožujku i od tada je među najprodavanijim u Hrvatskoj. Izvođači su za ove pjesme rekli da su malo remek-djelo i da ih obožavaju izvoditi te da ove melodije pune nostalgije bude njihova sjećanja na predivno djetinjstvo u Splitu.