Poslušajte novu pjesmu Pamele Ramljak – ISPOD KOŽE!

by | 5 svibnja, 2015

U zagrebačkom restoranu Lido sinoć se okupilo zanimljivo društvo, koje je s nestrpljenjem pokušalo doznati što je zajedničko pjevačici Pameli Ramljak i mladom rukometnom vrataru Filipu Iviću. Njihovi ‘nevini’ zagrljaji, novo prijateljstvo i nepoznate uloge povezali su ih u odličan tandem i donijeli jednu kvalitetnu suradnju. Naime njih dvoje glavni su protagonisti novog glazbenog singla Pamele Ramljak, za pjesmu ‘Ispod kože’. Ova pjesma trebala bi biti novi hit na hrvatskoj glazbenoj sceni, a odličan posao koji je napravio mladi redatelj Filip Dizdar jamči da će i video ovog spota osvojiti slušatelje, ali i donijeti mnogobrojne poglede na društvenim mrežama.

Pamela Ramljak ponovo je svojim glasom potvrdila svoje velike pjevačke mogućnosti, a Filip Ivić je svojom spontanošću i odličnim glumačkim rolama iznenadio mnoge. Iako mu je ovo je bilo prvo ovakvo iskustvo svi prisutni komentirali su kako je odlično odradio ovaj zadatak, a sam Ivić je priznao da je uživao u ovoj ulozi te da bi volio ponoviti ovo glumačko iskustvo. Pokazalo se da su Pamela Ramljak i Filip Ivić dobitna kombinacija što je jamstvo uspjeha ovog spota i jedne zanimljive ‘ljubavne’ priče.

Nakon singla ‘Pečat’, Pamela Ramljak s pjesmom ‘Ispod kože’ ponovo ima kvalitetan glazbeni uradak koji će je gurnuti u vrh hrvatskih glazbenih lista i donijeti joj veliki broj novih obožavatelja. Pjesma odskače od dosadašnjeg Pamelinog stila, a radila ju je u suradnji sa srpskim pjevačem Željkom Vasićem i kompozitorom Sašom Miloševićem. A da vjeruju u pjesmu, ali i poštuju njen rad, potvrdile su i mnoge Pameline kolege koji su došli na promociju spota, pa su joj između ostalog podršku došle dati i Antonija Šola, Kim Verson, Lea Mijatović, Kristina Vukas, Marijo Budiščak (Begini) te Filip Dizdar i Ivica Propadalo.