POSLUŠAJTE NOVU PJESMU benda Pravila igre simboličnog naziva “Muška suza”

by | 3 listopada, 2017

Dobitnici su Cesarice za najbolju pop skladbu prošle godine. Bend je to čija je pjesma ušla u Top10 pjesama 2016. godine po izboru slušatelja Narodnog radija na Danu najbolje domaće glazbe. Oni su Pravila Igre, a danas nam  donose jednu – Mušku suzu!

Za pjesmu „Muška suza“, Pravila igre su i snimili spot za koji je zadužena producentska kuća Gema, a redatelj spota je Dario Radusin.

„Muška suza“ najavljuje njihov drugi studijski album koji pripremaju pod krovom diskografske kuće Menart.

Pravila igre su bend koji od pojavljivanja na domaćoj glazbenoj sceni svojim pjesmama i energijom osvajaju publiku i struku i dokaz su da se talent i bezuvjetna ljubav prema publici i glazbi uvijek višestruko vrate.

“Ovo je najbolja pjesma koju su nam Miro i Sonja Buljan do sada ponudili. Muška suza je “kao stvorena” za Ivanov vokal. Posebna je emocija koja izlazi iz svakog tona ove pjesme, a  Ivanova specifična interpretacija i prepoznatljiva boja vokala tjera nas da se naježimo svaki put kada je čujemo. Uživali smo svirajući pjesmu i jedva čekamo vaše komentare“, rekao je Goran, bubnjar Pravila Igre

Priču o prošloj ljubavi, životu koji ide dalje i emocijama kroz “Mušku suzu” šaljemo do vas i nadamo se kako će naći put i do vašeg srca.