POSLUŠAJTE NOVI HIT Severine Kojić “Unaprijed gotovo” u kojem gostuje Petar Grašo!

by | 1 lipnja, 2018

Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici objavila videospot za novi singl – “Unaprijed gotovo”. Pjesma, koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri, najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca, a na Severinu je ostavila poseban dojam: ”Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam sa svojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte!”, Severina.

Kako je, na veliko oduševljenje publike, došlo do ove suradnje, otkrio je Petar Grašo: ‘Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona kazala, naše prijateljstvo slavi 18. godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto, mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmijeha jedno prema drugom, što nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu – estrada. Biti dio njezinog puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me veseli i kao glazbenika i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon par čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, nego ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njezina pjevačica!”, Petar Grašo.

Mnogobrojne obožavatelje također će razveseliti i vijest da od sada, osim na društvenim mrežama Facebook i Instagram, sve novosti o Severini mogu pratiti i na novoj web-stranici www.severina.com

FOTO: JELENA BALIĆ