POSLUŠAJTE NOVI HIT “HALO” kraljice regionalne estrade Severine Kojić!

by | 1 veljače, 2019

Severinin album “Halo”, koji već duže vrijeme slovi za najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje glazbe. Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi sedađ objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – “Halo”, danas točno u podne je premijerno objavljen i spot.

Pjesmu “Halo” potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova “Magija”, “Tutorial” i “Otrove” čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

”Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo ‘Halo’: Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis”, Severina.