Pošaljite nam priču i osvojite predivnu Etna Maar haljinu za maturalnu večer

by | 6 svibnja, 2019

Kad razmišljate o luksuzu, pada li vam na pamet dijamantna ogrlica, odmor na Bahamima, prostrana vila? Mislite li da luksuz podrazumijeva isključivo basnoslovne novčane iznose? A što kažete na konstataciju da je luksuz sve ono što čini da se osjećamo posebno i što nas veseli? Što kažete na luksuz u obliku vremena, neprocjenjivog i onog koje nije na prodaju, na mali kućni spa ritual, na parfem? Naime, već samo malen dodir parfema na vašem zapešću ili u kosi može učiniti da se osjećate doista luksuzno, čak i ako nemate skupu i trendi torbicu ili ako vaši večernji planovi ne uključuju pohađanje kazališne premijere… Miris koji volite uvijek će izmamiti osmijeh na vaše lice, ali i lica onih s kojima se susrećete.

S luksuzom koji ne podrazumijeva skupa putovanja i dijamantne ogrlice na umu, Avon je kreirao „Rare Flowers Night Orchid EdP“, miris koji baš svima omogućava da procvjetaju poput najveličanstvenijeg rijetkog cvijeća. Pomoću elegancije noćne orhideje, senzualne slatkoće zlatne gardenije i egzotične energije gorke naranče, u trenu ćete otputovati u svijet mirisnog luksuza.

„Rare Flowers Night Orchid EdP“ potaknuo je i našu poznatu dizajnericu Andrijanu Subotić Pjajčik, koja stoji iza brenda Etna Maar, na to da kreira posebnu haljinu inspiriranu ljepotom noćne orhideje: „Predivna noćna orhideja potaknula me na igru linijama, poput latica cvijeta, baš kao i na samoj bočici mirisa. Crna čipka naglašena je tamnoljubičastim satenom kako bi dočarala snagu i čvrstoću orhideje: tako krhka, a tako jaka. Igra linija i boja donosi posebnu dozu elegancije, uz dašak senzualnosti.“

OSVOJITE HALJINU ZA MATURALNU!

Ova predivna Etna Maar dizajnerska haljina i Avon „Rare Flowers Night orchid“ parfem odlaze na poklon jednoj od vas: na e-mail [email protected] pošaljite kratku priču ljubavi i podrške. Budite iskrene i kreativne: napišite nam zašto bi baš vaša draga prijateljica, kćer ili sestra trebale osvojiti ovaj mirisno-modni set, jer osvojit će ga samo ona priča koja je stvarno zaslužila ovakav predivan poklon iznenađenja za svoju nezaboravnu maturalnu večer. Priču ćemo objaviti na portalu ljepotaizdravlje.hr i u sljedećem broju časopisa „ljepota&zdravlje“ uz ime i prezime sretne maturantice. Sretno!

Foto: Zvonimir Ferina