Oduvijek ste željeli punije usne? Poliklinika Bagatin daruje popust na najpopularnije filere!

by | 31 siječnja, 2022
fileri za usne poliklinika bagatin

Simbol ljepote, sofisticiranosti, ženstvenosti, atraktivnosti i ljubavi… Usne već tisućljećima predstavljaju fascinaciju pripadnica ljepšeg spola, a povodom Valentinova, Poliklinika Bagatin poklanja 20 % popusta na tretman oblikovanja usana dermalnim filerima!

Briga o lijepim usnama seže daleko u prošlost. Žene su oduvijek pronalazile načine kako ih istaknuti, izrađujući ruževe od raznih sastojaka poput morskih algi, kukaca, katrana i voska. Navodno se za Kleopatru ruž radio od smrvljenih mrava i tvrdokrilaca jer su ti golemi kukci davali bogatu crvenu karmin boju, a žena cara Nerona, Popeja, koristila je ruž napravljen od crvenog vina i biljke fikus, za koju se poslije ustanovilo da je otrovna.

Osim naglašavanja ljepote, usne su u povijesti često predstavljale simbol neovisnosti i buntovništva te razlikovanja društvenih klasa. Zanimljivo je kako je prva i najpoznatija manifestacija, u kojoj su usne bile u središtu pažnje kao znak otpora, još ona 1912. godine kad su sufražetkinje zauzele ulice New Yorka noseći crveni ruž iz protesta.

Izuzev toga što ih smatramo simbolom ljepote i sofisticiranosti, ženstvenosti i atraktivnosti, ne smijemo zaboraviti ono najbitnije – usne su u središtu pozornosti jer njima izražavamo ljubav. A kako bi nam poljupci bili još senzualniji i slađi, žene koriste razne metode da bi postigle efekt punih usana. Ipak, onaj najpopularniji je povećanje usana dermalnim filerima, čime se postiže veći volumen te naglašava boja usana.

poliklinika bagatin fileri popust

Dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije te službeni trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera i botoksa, objašnjava kako je od iznimne važnosti biti realan i svjestan mogućnosti koje imate.

“Kod usana sve ovisi o prirodnoj anatomiji, tj. genetici, koja je ograničavajući faktor i koja definira krajnji rezultat. Postoji nekoliko tipova usana i od svakog od njih je, naravno, moguće napraviti još ljepše i bolje. Kad naglasimo prirodno pune usne, dobit ćemo ljepši rezultat. Kad naglasimo tanke usne, također ćemo dobiti lijep rezultat, no obično treba više preparata te rezultat neće biti u istom obujmu kao kod prvog primjera. Kod oblikovanja usana iznimno je važno poznavati anatomiju i gdje pravilno injicirati filer za korekciju kontura ili dodavanje volumena da bismo dobili prirodan oblik, a ne izgled koji odudara od prirodnog, kao što su primjerice “patkaste” usne. Možda će neke klijentice inzistirati upravo na takvom izgledu, no mi kao liječnici moramo odlučiti želimo li to raditi. Iskreno vjerujem da je cilj raditi prirodne usne. Sve što napravite je vaš potpis, po tome postajete prepoznatljivi”, objašnjava dr. Bagatin te dodaje kako je bolje tijekom prvog tretmana aplicirati manju količinu preparata pa zatim postupno nadograđivati.

Za još senzualnije poljupce, u mjesecu ljubavi Poliklinika Bagatin daruje popust na najpopularnije hijaluronske dermalne filere – Juvéderm proizvođača Allergan Aesthetics, te Belotero proizvođača Merz Aesthetics. Popust od 20 % vrijedi na sve uplate napravljene od 7. do 13. veljače, a tretman oblikovanja usana možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Za više informacija o ponudi za Valentinovo možete poslati upit putem maila [email protected] ili nazvati na broj telefona +385 1 46 10 225.

 

Foto: inarik/iStock via Getty Images Plus, PR