Zavirite u Point Beauté – novi kozmetički dijagnostički centar Biologique Recherche u Zagrebu

by | 23 prosinca, 2020

Ove jeseni, u središtu Zagreba, u Masarykovoj 12, otvoren je Point Beauté, kozmetički dijagnostički centar i prodajno mjesto Biologique Recherche, kao svojevrsni “satelit” salona Ambassade de la Beauté.

U Point Beauté u Masarykovoj pronaći ćete cjelokupni asortiman proizvoda Biologique Recherche. Osim što ćete ih moći kupiti za kućnu njegu, stručne terapeutkinje će vam prije toga napraviti dijagnozu stanja vaše kože pomoću uređaja Skin Instant Lab©, na temelju koje se izrađuju preporuke za proizvode te klijentima šalju detaljne upute za njegu njima specifično prilagođenim proizvodima.

U Point Beauté također je moguće naručiti se na personalizirane tretmane u salonu Ambassade de la Beauté, koja je udaljena tek pet do 10 minuta hoda, a nalazi se na Trgu Marka Marulića 11.

O metodologiji Biologique Recherche

Pristup njezi kože Biologique Recherche oslanja se na specifičnu metodologiju, koja polazi od znanstvene i vizionarske koncepcije tretmana i proizvoda u službi ljepote te ultrapersonaliziranog pristupa, koji je jamstvo za vidljive rezultate. Metodologija Biologique Recherche ima reputaciju iznimne učinkovitosti i temelji se kombinaciji kliničkog pristupa kozmetičkoj njezi, svjesnoj primjeni čistih, koncentriranih, sirovih proizvoda, te originalnih i strogih protokola i postupaka i specifičnih tretmana. Riječ je o holističkom pristupu koži koja se smatra organom izravno povezanim sa svim vitalnim funkcijama organizma.

Trenutačno stanje kože

Filozofija brenda zastupa viđenje po kojem je koža odraz samih nas; ona nema jedan, nego više pojavnih oblika tijekom jednog dana, jednog života. Tako ne postoje dvije osobe s istom kožom, i svatko ima Trenutačna stanja kože© koja se i sama mogu razlikovati unutar jednog dana, kao i na različitim dijelovima lica. Metodologija Biologique Recherche stoga se odnosi na epidermu prema svakom pojedinačnom Trenutačnom stanju kože©.

Skin Instant Lab®: Okosnica metodologije Biologique Recherche

Prva faza Metodologije Biologique Recherche jedinstvena je dijagnostika koja omogućuje utvrđivanje Trenutačnog stanja kože©. Izvodi se pomoću uređaja Skin Instant Lab®, sustava za analizu, dijagnosticiranje i preporučivanje proizvoda i tretmana. Za vrijeme prve konzultacije, terapeutkinje Biologique Recherche provode dubinsku dermokozmetičku dijagnozu kako bi utvrdili specifične probleme Trenutačnog stanja kože©. Konzultacija se sastoji od tri glavna koraka:

1. Kozmetičke procjene kože
2. Niza vrlo pažljivih mjerenja pomoću uređaja Skin Instant Lab®
3. Prilagođene i evolucijske preporuke tijekom vremena uz izbor proizvoda i tretmana Biologique Recherche koji su savršeno prilagođeni Trenutačnom stanju kože©. Sa stručnim poznavanjem metodologije brenda, koja se razvila na osnovi više od 40 godina jedinstvenog kozmetičkog stručnog znanja naglašeno prilagođenog klijentima, terapeutkinje u Point Beauté na usluzi su svima koji traže učinkovitu i drukčiju njegu kože.

Foto: PR