POGLEDAJTE NOVI SPOT GRUPE Pravila Igre koji posvećuju svim ženama!

by | 6 ožujka, 2018

Predstavljamo vam novi singl benda Pravila Igre, pjesmu simboličnog naziva “Kako nam stvari stoje”. Drugi je to singl kojim najavljuju svoj drugi album i druga pjesma koju objavljuju s pjevačem Ivanom Penezićem. “Ljubavna pjesma. Jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni  smo u to.  Jedva čekamo da je čujete”, poručuju nam dečki iz benda. “Pjesma je ovo o ljubavi, ženi, i poklon je svim ženama za Dan žena i za svaki njihov dan.”

Osim izrazito emocionalnog i ljubavnog teksta pjesme “Kako nam stvari stoje”,  dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.” Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu, došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot”, kaže nam Goran Belošević, bubnjar benda.

U spotu su oni jedini muškarci, a sve ostale uloge dodijeljene su ženama.

“U spotu glume sve same žene i to uspješne žene”, dodaje pjevač benda Ivan Penezić. “Spot prikazuje žene, koje su jednako uspješne i ženstvene i kao redateljice i kamermanke i visažistice i organizatorice snimanja. Žene doista mogu sve”, dodaje Ivan.

Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu “stvari dobro stoje”  na domaćem terenu , a svojim glasom i stasom osvajaju i regiju. Po prvi put će imati regionalnu premijeru pjesme na najslušanijim radijskim postajama, i jako su sretni i uzbuđeni zbog toga: “Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba  nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo.”

Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.
Redatelj spota je Dario Radusin, a spot je sniman u popularnom zagrebačkom klubu Opera. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberica i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić, model Petra Dabelić te Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.