POGLEDAJTE! Lidija Bačić u najboljem izdanju do sada!

by | 13 prosinca, 2016

Pjevačka senzacija, “glas i stas”, kako Lidiju Bačić nazivaju brojni domaći mediji, snimila je novu pjesmu, ovog puta klasičnu baladu blagdanske tematike.

Pjevačica koja u posljednje vrijeme puni rubrike show bizz portala te se svrstava u najzaposlenije domaće izvođače ove godine odlučila je svoje vjerne fanove, čiji broj raste strelovitom brzinom, darovati blagdanskim singlom koji u prvi plan stavlja njezin sjajan vokal.

Karijera Lidije Bačić gradila se sustavno dugi niz godina, nastupima uz bend, te mnogobrojnim nagradama na festivalima.

Uvijek priznata kao vrhunski vokal, Lidija je s vremenom izrasla u ženu koja plijeni pozornost i svojim sjajnim izgledom, a njezini su nastupi uvijek puni dobre i pozitivne energije.

Iako iza sebe nema niti jedan skandal niti su mediji zabilježili bilo kakvu ljubavnu avanturu ili razlog za medijsko praćenje, Lidija je isključivo svojim profesionalnim pristupom glazbenoj karijeri i nizanju slušanih pjesama osvojila srca mnogobrojne publike i polako se popela na glazbeni tron.

Pjesme “Nezamjenjiva” i “Kompas” nastale u suradnji s njezinim vjernim suradnikom Fayom Buljubašićem, spadaju u sam vrh domaćih ljestvica prema posjećenosti popularnih internetskih stranica.

Usprkos svemu Lidija i dalje ostaje nenametljiva i spontana. Ne mijenja svoj način svakodnevnog života mlade žene koja, unatoč velikom broju angažmana, ostatak svog vremena provodi izvan svjetla pozornice i medija.

Novim singlom “Božić bez tebe” Faye Buljubašića, u stilu klasične balade u prvi plan dolazi njezin vokal popraćen zvukom violončela….

Produkciju i režiju videospota “Božić bez tebe” potpisuje Viktor Drago, koji je za ovu priliku odlučio predstaviti Lidiju u potpuno novom svjetlu, odjevenu u odjeću modnog dvojca TWINS, u impresivnu haljinu boje crnog vina, sašivenu od desetaka metara satenske svile, kreiranu isključivo za potrebe ovog videa.

Radnja se odvija u napuštenom stakleniku koji asocira na izgubljenu ljubav i osamljenost u vrijeme božićnih blagdana, s kojom se mogu poistovjetiti svi oni koji su izgubili ljubav ili blisku osobu.

„Lidija je vulkan energije kakvu dugo nismo imali prilike vidjeti na našoj sceni. Potpuno drukčija, talentirana i sjajna mlada žena, istovremeno toliko jednostavna i nepretenciozna, ostavila je bez riječi sve suradnike na setu snimanja. Ne bih je uspoređivao ni sa kim s domaće scene, jer mislim da nosi dašak potpuno nove energije. Stoga sam joj pristupio na način da potenciramo neke klasične vrijednosti koje su po meni i najtrajnije, a smatram da smo snimili spot koji će se moći prikazivati godinama. Pjesma je odlična i bio je užitak biti dio cijelog projekta“, rekao je Viktor Drago.