POGLEDAJTE KAKO JE Ivan Zak hitom “Tko mi te krade” razdragao 15.000 obožavatelja

by | 22 studenoga, 2017

Ivan Volarić Zak danas će u 19 sati na svom YouTube kanalu objaviti dugoočekivani spot za pjesmu “Tko mi te krade” izvedenu na koncertu u Areni Zagreb. Spot je nastao u produkciji IDJVideos, a večeras u 19 sati prikazat će se i na CMC televiziji. Upravo taj kantautorov hit s albuma “Bolja od najbolje”, koji je otpjevao u pratnji brass sekcije i gudača, bio je prijelomna točka najvećeg Zakova koncerta u dotadašnjoj karijeri. Već na prve taktove nastala je prava euforija, a 15.000 oduševljenih fanova svjetlima mobitela od dvorane su napravili zvjezdano nebo. “Tko mi te krade” prvi je u nizu videa snimljenih te nezaboravne noći 11. veljače 2017., koje će Zak objaviti na svome videokanalu. Snimka cijelog koncerta upravo je u montaži, te će je uskoro prikazati na HTV-u. Bit će to idealna prilika brojnoj pjevačevoj publici da se podsjeti na glazbeni spektakl koji je uoči Valentinova bio posvećen ljubavi. Gledanje te snimke bit će utjeha obožavateljima koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice jer je Arena bila rasprodana.

– Bila je to večer za pamćenje jer snagu tih emocija nikad neću zaboraviti. Jedinstveni je doživljaj slušati 15.000 obožavatelja, koji znaju svaki stih mojih pjesama. Kad sam stao pred njih, htio sam bez lažne skromnosti, zaplakati od sreće. O takvom trenutku sanja svaki glazbenik – prisjetio se Zak.

Pjevač i dalje intenzivno nastupa pa će tako 24. studenog na Dan grada Zadra uz spektakularan vatromet na Trgu Petra Zoranića otvoriti Advent u tom gradu. Kantautor planira i turneju po velikim dvoranama u Hrvatskoj i regiji. Glazbenik se posvetio i uređenju svog studija La Bamba. U njemu osim za sebe sklada i pjesme za svoje kolege. U tamburaškom sastavu Begini šale se da im je Volarić postavio dijagnozu. Savjetovao im je da naprave iskorak u moderniji zvuk i time pomaknu svoje granice. Kao autor stihova i producent napravio im je pjesmu “Dijagnoza”. Dečki su uvjereni da će pjesma ubrzo postati hit. Zak je za Kumove napisao i producirao ljubavnu baladu “Isti je grad”, koja se već prvog tjedna nakon premijere može pohvaliti #15.mjestom na trending ljestvici YouTubea. Dečki ovu suradnju nazivaju glazbenim kumstvom iz kojeg će se zasigurno roditi brojne uspješnice.