Podijelite digitalni poljubac prijateljima koji vam nedostaju i tako donirajte organizaciji za pomoć žrtvama epidemije

by | 6 travnja, 2020

Tvrtka Cosnova GmbH je pokrenula inicijativu zajedno sa svojim brandovima essence, CATRICE & L.O.V, kako bi podržali trenutnu situaciju u borbi protiv korona virusa.

Za svaki post ili priču ovi beauty brendovi dodaju 5 € na već osiguranu donaciju od 500.000 €, za Médecins Sans Frontières (Doctors without borders – @doctorswithoutborders) – međunarodna, humanitarna i nevladina organizacija koja pruža medicinsku pomoć žrtvama oružanih sukoba, epidemija i prirodnih ili ljudski izazvanih katastrofa. Uz nadu da će našim sudjelovanjem donacija porasti do 1 mil. €.

Ključna poruka je podizanje svijesti o važnoj temi #SocialDistance. Da bi podijelili ovu inicijativu, brendovi aktiviraju zajednice sa svakodnevnim sadržajem. Pozivaju tako da prijateljima koji vam nedostaju pošaljete digitalni poljubac, a svaki se digitalni poljubac računa.

Pridružite se ovoj donaciji za dobar razlog – protiv #corone. Podijelite svoj digitalni poljubac onima koji vam nedostaju i potaknite svijest o #socialdistancingu, a evo i kako:

1. Objavite digitalni poljubac pomoću hashtaga #kisstance
2. Označite u objavi @essence_cosmetics @catrice.cosmetics
3. Dodajte svoju lokaciju

Za svaki post ili priču tvrtka cosnova GmbH dodaje 5 € u donaciju od 500.000 € do 1 mil. €. Više informacija i na Instagram profilima @essence_cosmetics @catrice.cosmetics.

Držite #kisstance sa svojim najmilijima i budite sigurni dijeljenjem digitalnog poljupca.