Novi inspirativni podcast Michelle Obama slušat ćemo na repeat

by | 8 ožujka, 2023
michelle obama podcast

I službeno je vani – novi podcast “Michelle Obama: The Light podcast” 2023.

U svom novom podcastu ova izuzetna žena koju rado slušamo pokazat će nam da nije važno koliko novaca zaradiš, već koliko napraviš u životima ljudi. Iskreno, mudro, s osobnim pričama koje će sve upotpuniti i sa stvarima koje nećete čuti baš nigdje drugdje. Tako bi se mogao opisati novi podcast koji je dostupan za slušanje.

Na temelju američke turneje njezinog bestselera The Light We Carry: Overcoming In Uncertain Times, The Light podcast prikazat će bivšu prvu damu u inspirativnom razgovoru s cijenjenim prijateljima, uključujući i Ellen DeGeneres, Tylera Perryja, Conana O’Briena, Oprah Winfrey i mnoge druge.

Kroz osobne priče proći će pitanja vezana uz rasu, spol i vidljivost, navike i načela koja su koristili kako bi se uspješno prilagodili promjenama i prevladali prepreke te važnost osvjetljavanja za druge kako bi otkrili bogatstvo i potencijal oko nas, ali i teme o prevladavanju straha i izgradnji snažnih odnosa.

“Istraživat ćemo teme i pitanja s kojima se mnogi od nas muče, poput: Kako prevladati strah? Kako se povezati s drugima, kad se čini da se ljudi udaljavaju? Kako se izgraditi u svijetu koji nas želi srušiti? Znam da nema zgodnih rješenja za sve ovo. Ne postoje čvrsta i brza pravila koja se primjenjuju na sve ili svaku situaciju, a tijekom svog života pronašla sam nekoliko alata i stavova koji izdržavaju test vremena, principe koji me održavaju uravnoteženom i uzbuđena sam oko toga što ću ih podijeliti sa svima vama.”

Vjerujemo da ćemo ga slušati na repeat jer baš svatko ima svoju priču, a razgovori o ovim stvarima uvijek nadahnjuju i potiču nabolje.

Pročitajte: Inspirativni i pozitivni Instagram profili koje pratimo svaki dan. I trebamo ih još više

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Foto: Instagram, Amy Sussman/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images