Pobjednica Miss Zadarske županije 2022. je Ivona Barić

by | 5 kolovoza, 2022

U prekrasnom ambijentu Teatro bara održan je izbor Miss Zadarske županije 2022. a titulu je odnijela Ivona Barić. Druga pratilja je Matea Magaš, a titulu prve pratilje je osvojila Tamara Tomašević.                                             .

Miss fotogeničnosti koju je odabrao Ivan Toman je osvojila lijepa Sara Čavić. Prekrasnih 11 ljepotica naše županije pred mnoštovom kako domaćih tako i stranih gostiju su se predstavile u dizajnerskim kolekcijama poznatih dizajnerica Katarine Mamić, Natalije Smogor iz Zagreba, Allure fashion studia iz Zadra, sunčanim naočalama Tvornice naočala Zagreb i optike Maris iz Zadra. Večer mode i ljepote zaista je imao bogat glazbeni program u kojem su spoj imali dalmatinska pisma klape Puntamika, te tri mlade glazbene nade županije za koje ćemo još čuti u glazbenoj budućnosti – Hana Grubić, Katarina Mikulec i Mary Radić koje su sve prisutne oduševile.

Stručni ocjenjivački sud je imao težak  zadatak odabrati onu najljepšu koja će predstavljati zadarsku županiju u finalu Miss Hrvatske na jesen, jer ove godine su zaista sve finalistice bile toliko lijepe da su male nijanse odlučivale o pobjednici. Podsjetimo, ove godine se slavi 30. jubilarni izbor Miss Hrvatske koji je do sada iznjedrio neke od najljepših žena, poput Fani Čapalije, Branke Bebić Krstulović, Anice Martinović, Aleksandre Grdić, Maje Cvjetković, Ivane Ergić, Katarine Mamić te mnoge druge. Direkcija Miss Zadarske županije pod organizacijom Antonie Grubić i Anite Maričić su prezadovoljne s dosadašnjim izborima koje su organizirale te se nadaju da bi nova pobjednica mogla titulu najljepše donijeti u ovu županiju.

Pobjednicu Miss Zadarske županije 2022. sada očekuju velike pripreme za finale Miss Hrvatske kao i snimanje modnih kampanja…

Foto: Ivan Toman

Tagovi: