Zrinka je osmislila planer koji će vam olakšati planiranje ručka i bebinih kašica

Mame (i tate), olakšajte si život uz planer kuhanja i dohrane za lakše planiranje

by | 14 srpnja, 2022
planer za mame

Iako živimo u vremenu u kojem su nam informacije nadohvat ruke, često gubimo fokus i teško se organiziramo u moru svakodnevnih obveza. Užurbana svakodnevica, manjak vremena i kuhanje pod stresom bili su motivacija Zrinki Janković da osmisli Mamin ručak magnetni piši briši tjedni planer kuhanja i dohrane.

Veća organizacija i manje stresa

Cilj planera kuhanja jest da zajedno sa cijelom obitelji osmislite tjedni obroke, zapišete ih na planer i da samo jednim pogledom na hladnjak znate što ćete kuhati za ručak toga dana – bez svakodnevnog razmišljanja i gubljenja vremena.
Kroz tjedan idemo lakše i s manje stresa, ako nam je sve posloženo i organizirano, a magnetni “piši-briši” planer kuhanja upravo je motivacija za to.

Planer za najmlađe

Magnetni “piši-briši” planer dohrane namijenjen je mamama čije bebe uskoro kreču s dohranom ili imaju dijete u dobi do 12 mjeseci. Sve mame žele da njihova djeca jedu raznovrsno. No puno puta nam se dogodi da u četvrtak ne znamo što nam je dijete jelo u utorak. Cilj magnetnog “piši-briši” planera dohrane je taj da na jednome mjestu imate popis svih bebinih obroka kroz tjedan i novih namirnica koje ste uveli.

QR kod s tjednim savjetima

I jedan i drugi planer imaju QR kôd. Skeniranjem QR kôda otvara se članak ili videosavjet koji vas vodi kroz tjedan i odgovara na pitanja što kuhati, kako se organizirati, kako se ponašati kad u kuhinji ništa ne ide kako treba……

Planeri dolaze s “piši-briši” markerom tako da ih možete koristiti iz tjedan u tjedan.

Pročitajte: Marina je dizajnirala jedinstveni planer koji je potreban baš svakom učitelju

 

planer dohrane

planer kuhanja

 

zrinka jankovic_autorica bloga1

Foto: Sanja svojim brendom već 12 godina zaokružuje pisanje kroz brigu o sebi. To je Nisha 

Foto: evgenyatamanenko/iStock/Getty Images Plus, PR