Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea otkrila je tajnu svoje top-figure

by | 31 ožujka, 2021
bagatin minea

Jedna od najvećih pop zvijezda, a danas jedno od najdražih lica s TV ekrana očarava osmijehom, uspješno prkosi starenju i doista oduzima dah svojim izgledom. Otkrila je u čemu je tajna njezine top figure i zašto je već sada spremna uskočiti u kupaći kostim!

Na račun prirodnog izgleda dobiva najviše komplimenata, a sada bez zadrške može reći i da je i sama napokon zadovoljna svojim izgledom. “Napokon” – jer je oduvijek vrlo otvoreno govorila o izazovima koje je imala sa svojim kilogramima. Budući da je sklona debljanju, opuštanje po pitanju prehrane i vježbanja nije opcija. Uz disciplinu na ovim poljima, svoj je beachbody režim obogatila i neinvazivnim tretmanima u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin.

“Našla sam svog saveznika! Odlučila sam ove godine potražiti malu pomoć u oblikovanju tijela. Budući da redovito vježbam, počela sam čak i trčati na što me motivirala upravo ambasadorica ili da kažem maratonka Poliklinike Bagatin, pravilno se hranim i vodim zdrav život, trebao mi je još jedan poticaj da ostvarim svoje ciljeve i dođem do tih željenih rezultata. Dodatna doza samopouzdanja i zadovoljstva vlastitim izgledom ne može škoditi, zar ne?”, poručuje Minea dok odmara na tretmanu, a Emerald hladni laser radi svoj posao. O čemu je riječ?

Renata-Koncic-Minea

Zelene zrake koje tope centimetre

Tajnu zelenih zraka Emerald lasera, jedinstvenog uređaja dostupnog samo u Poliklinici Bagatin, otkriva voditeljica Centra za oblikovanje tijela, Ana Mogulić. Otkako je ovaj uređaj stigao u Hrvatsku, interes za njime ne jenjava, a masne stanice se samo tope – bez boli, bez oporavka i bez znoja.
“Svatko koga muči višak masnih naslaga i nije ih mogao (ili nije stigao) ukloniti dijetom i vježbanjem te svatko tko želi izgubiti centimetre u struku, kandidat je za ovaj laser, baš poput naše Minee. Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na sto posto siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu tako da stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje”, objašnjava Ana Mogulić i dodaje kako su jedina nuspojava ovog tretmana izgubljeni centimetri.

Uz Emerald laser, plan terapije za oblikovanje tijela obuhvaća i Med Contour Multipower tretman koji je tretman broj 1 u svijetu za redukciju celulita te Venus Legacy koji će zategnuti opuštenu kožu. Svaki korak ovog mini makeovera se prati, a svaki napredak se mjeri profesionalnim uređajima.

“Ne brojimo kalorije!”

Upravo je tako Mineina priča i započela – mjerenjem i izradom plana terapije koje je baza zdravog mršavljenja i oblikovanja tijela. Nutricionistkinja Tea Premoša, uz praćenje rezultata i analizu sastava tijela, pripremila je plan prehrane prema postavljenim ciljevima. U Mineinom slučaju fokus je na namirnicama koje će je zasititi i dati dovoljno energije i nutrijenata u zahtjevnom svakodnevnom rasporedu: “Jelovnik je složen tako da ipak imamo mali kalorijski deficit, no nikako ne težimo nekom izgladnjivanju ili dijeti. Najvažnije je raspodijeliti proteine po obrocima, stavljamo naglasak na povrće, a smanjujemo unos ugljikohidrata. Biramo namirnice koje imaju nutritivnu vrijednost i ne brojimo kalorije!”

“Dugo se nisam ovako dobro osjećala u svome tijelu”

Disciplina i odlučnost dvije su Mineine karakteristike u koje smo se i sami uvjerili. Ništa je ne može pokolebati u ostvarivanju nauma. U njezinu slučaju, pripreme za ljeto već su u punom jeku i spremna je ponosno uskočiti u ljetnu, lepršavu i prozračnu, garderobu. Zahvaljujući cjelovitom pristupu u Poliklinici Bagatin, koji obuhvaća i prehranu i zdrave savjete i kontinuiranu podršku stručnog tima te vrhunske neinvazivne tretmane, centimetri u struku i bokovima samo se tope. To nam je i sama potvrdila: “Sva moja očekivanja su zaista nadmašena. Iako sam od svojih kolegica čula samo najbolje o Poliklinici Bagatin, iskreno vam mogu potvrditi da sam očarana njihovom uslugom. Razina stručnosti i profesionalnosti je zavidna, a kozmetološki tim je divan! Sa svima sam “kliknula” na prvu i doista se veselim svakom tretmanu i posjetu Poliklinici. Dolaske na tretmane ne doživljavam kao obvezu, nego kao trenutak “za sebe”, gdje se mogu odmoriti i opustiti nakon svih odrađenih snimanja. Što se tiče mojih dosadašnjih rezultata – njima sam prezadovoljna! Centimetri se doslovno tope. Nisam očekivala da će tako brzo biti vidljivi, što me dodatno motivira i ohrabruje da nastavim dalje. Mogu vam priznati da se već dugo nisam ovako dobro osjećala u svome tijelu i da uživam u cijelom procesu “vraćanja u formu”. Ovo mi je bila jedna od najboljih odluka i presretna sam što me prate i savjetuju upravo Bagatin stručnjaci jer sam kod njih, bez ikakve sumnje, u najboljim rukama.”

Foto: PR