Pitate li se kako na potpuno bezbolan i siguran način ukloniti lokalizirane masne naslage, Poliklinika Bagatin ima odgovor!

by | 9 lipnja, 2020

Želite li ukloniti lokalizirane masne naslage i pripremiti se za opušteno i bezbrižno ljeto, uz pravilnu prehranu i zdrav način života koji već prakticirate, predlažemo novu zvijezdu Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin – Emerald hladni laser, koji je ujedno i prvi u Europi!

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela učinkovito uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava što su potvrdila i mnogobrojna istraživanja. Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100 % siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Kako? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav.

Jeste li kandidat?
Muči li vas višak masnih naslaga na nekom dijelu tijela kojeg ne možete ukloniti raznim dijetama i vježbanjem, Emerald hladni laser je idealan za vas. Kandidat ste i ukoliko želite izgubiti veći broj centimetara u obujmu. Također, za osobe čiji je BMI (indeks tjelesne mase) iznad 30 ili osobe koje imaju problem s pretilošću, preporuka je kombinacija različitih tretmana, a glavnu ulogu će odigrati upravo Emerald laser.

Prednosti zelenih zraka
Inovativni Emerald posjeduje čak deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu, ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu bez oštećenja same stanice. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Emerald većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, radi najbržu redukciju masnih stanica.

– Brža redukcija masnih stanica u kraćem trajanju tretmana
– 100 % siguran – odobren od strane agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA
– Mogućnost tretiranja više različitih područja u samo jednom tretmanu
– Najbrže i najnaprednije lokaliziranje i uklanjanje masnih naslaga
– Bez oštećenja masne stanice
– Potpuno bezbolan i bez nuspojava.

Kako izgleda tretman?
Za vrijeme svakog tretmana medicinski kozmetolog postavlja laserske diode na željena područja. Vi opušteno ležite na krevetu dok hladne laserske zrake potpuno bezbolno prolaze kroz kožu, emulzificirajući neželjenu masnoću kroz poru na masnoj stanici koja potom napušta tijelo prirodnom
detoksifikacijom. Glavni tretman obično traje 30 minuta nakon kojeg slijedi limfna drenaža kojom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje. Putem limfne drenaže potaknut će se tijelo da se brže pročisti i tako osigurati najbolje rezultate. Tijekom tretmana, kao i po završetku, nema nikakvih simptoma osim izgubljenih centimetara!

Ovaj novi, izuzetan tretman za oblikovanje tijela možete isprobati u Poliklinici Bagatin u Zagrebu na lokaciji Green GoldTower. Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Foto: PR