Pink se dirljivo oprostila od oca koji je preminuo nakon teške bolesti

Pjevačica je svojedobno svog oca nazivala "najdražom osobom na cijelom svijetu"

by | 28 kolovoza, 2021

Pink oplakuje gubitak oca Jima Moorea. U četvrtak navečer pjevačica je podijelila objavu u čast svom ocu nakon njegove smrti, gotovo godinu dana nakon što je pjevačica otkrila da prolazi kroz kemoterapiju. Nije podijelila njegov uzrok smrti.

“Do zauvijek”, Pink je napisala u objavi na kojoj se nalaze dvije crno-bijele fotografije na kojima pleše s ocem: jedna kao dijete, a druga kao odrasla osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

“Evo ga, moj tata, uplašen i u bolovima sjedi s ljubavlju svog života, našom milošću i što radi???? Smije se. Zbija šale. Čini da se svi drugi osjećaju bolje”, napisala je ispod njegove fotografije na kojoj je bio na bolničkom krevetu. “Već se deset sati kasnije vratio svojim starim trikovima. Oh, tata. Kako je nevjerojatno gledati kako zviždiš kroz pakao”, nastavila je tada.

Ranije ovog tjedna pjevačica je s Mooreom podijelila povratnu fotografiju na kojoj nastupa na pozornici. Jednostavno je uz naslov napisala “daddy sir”. Fotografija je iz vremena kada je nastupala na MTV-u 2007. godine, a izveli su pjesmu “I Have Seen The Rain” koju je napisao o svom vremenu kao vojnik u Vijetnamskom ratu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

U čast Dana očeva 2018., pjevačica je podijelila paparazzi fotografiju – i dirljiv post – na kojoj su ona i njezin otac ubrzo nakon kratkog odvajanja od supruga Carey Harta 2008. godine. “On je bio moja osoba cijeli moj život. Borio se protiv čudovišta u mom ormaru, i čudovišta koja su se predstavljala kao ravnatelji u školskim zgradama”, napisala je tada. “Uzeo je svijet za mene i sa mnom, bez pitanja. Učinio me da se osjećam važnom. Učinio mi je da mislim da vrijedim voljeti. Naučio me je kako to sve učiniti sam. A kad nitko drugi nije bio tu, on mi je rekao da volim sebe.”

 

Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images Entertainment via Getty Images