PET STVARI KOJE NISTE ZNALI o Nicole Kidman

by | 9 srpnja, 2017

Donosimo vam pet stvari koje možda niste znali o slavnoj australskoj glumici.

Kidman je bila zaručena za Lennyja Kravitza
U nedavnom intervjuu Kidman je otkrila da je skoro odšetala do oltara sa svojim tadašnjim dečkom, Lennyjem Kravitzom. U vezu je ušla nakon razvoda s Tomom Cruiseom.

Za The Portrait of a Lady, Kidman je nosila korzet kako bi smanjila struk na 19 inča
Ali to nije jedini put da je Kidman poduzela ekstremne mjere kako bi što vjernije odradila svoj posao pa je tako na snimanju Moulin Rougea, pokušavajući se uvući u korzet slomila rebro. Ubrzo nakon toga slomila ga je opet plešući u visokim potpeticama.

Kidman je jednom spasila život Hughu Jackmanu
Na setu filma Australia Kidman i Jackman imali su zajedničku scenu u vreći za spavanje. Kada je primijetila otrovnog škorpiona na Jackmanovoj nozi, rekla mu je da se ne pomiče i skupila škorpiona u svoju kapu te ga nakon toga pustila u prirodu. Na pitanje zašto ga nije jednostavno zgazila glumica je odgovorila kako nikada ne bi ubila životinju.

Kidman je odbila glavnu ulogu u filmu “Mr. and Mrs. Smith”, ali je prvo preporučila Brada Pitta za ulogu
Pitt je također napustio projekt kada je čuo da se Kidman povukla zbog neusklađenosti rasporeda, ali se vratio nakon što je saznao da je Angelina Jolie novi izbor za glavnu glumicu.

Keithu Urbanu trebalo je četiri mjeseca da pozove Kidman van
Sadašnji muž i žena u braku su više od 10 godina, a prvi put su se sreli 2005.
Par održava ljubav živom tako da provode što više vremena zajedno. Kada su se vjenčali, postavili su pravilo od najviše dva tjedna razdvojenosti prije nego što su taj period reducirali na tjedan i konačno na ne više od tri dana razdvojenosti.

Mateja Jakovljević