Pet beauty proizvoda koji će vam pomoći da preživite zimu

by | 17 siječnja, 2013

Zima i ljeto dva su najopasnija razdoblja za našu kožu, upravo zbog naglih promjena u temperaturi i ekstremnih situacija na koje naša koža dobro ne reagira. Kako bi sačuvala ljepotu svoje kože, savjetujemo ti da ne preskačeš slijedećih pet beauty proizvoda:

1. Hidratantna krema

Najvažniji proizvod u tvojoj kozmetičkoj torbici svakako treba biti hidratantna krema. Ona će spriječiti dehidraciju kože, ali i pojavu prvih bora. Uz sve to, ako je redovito koristiš, možeš zaboraviti na ljuštenje kože i neugodan osjećaj zatezanja.

2. Maska za kosu

Ove zime nabavi hranjivu masku za kosu te je nanosi barem jedan put tjedno. Možeš je napraviti i kod kuće, no važno je da je redovito koristiš i ostaviš da dijeluje na kosi na barem 10 minuta.

3. Zaštitni faktor

Želiš zadržati mladolik izgled nikuda ne idi bez kreme sa zaštitnim faktorom, čak ni zimi!

4. Krema za ruke

Mnoge žene uopće ne brinu o izgledu svojih ruku, no jesi li znala kako upravo one najčešće odaju godine? U torbici uvijek nosi kremu za ruke i redovito je nanosi.

5. Krema za stopala

Preko zime zaboravljaš na njegu stopala, a kada dođe ljeto jadikuješ zbog ružnih zadebljanja? Ove godine spriječi taj incident i svakodnevno maži stopala hranjivom kremom.

Izvor: Index.hr