Tijekom Adventa nemojte propustiti svratiti na Europski trg po personalizirani poklon za najmilije

by | 6 prosinca, 2022
planer

Već 11 godina Ulica snova uveseljava vas personaliziranim proizvodima, a ovog Adventa prošetajte njezinim čarobnim, šarenim izlogom na Europskom trgu.

U 11 godina postojanja, Ulica snova proširila je svoj asortiman, od omiljenog Mog planera na Moj rokovnik, My business planer, My passport etui, Spomenar i razne etuije. Ovog će vas Adventa oduševiti personalizirane kuglice u obliku jednoroga te personalizirane mirisne svijeće.

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure. 

planer

planer

planer

Svoj 11. rođendan Ulica snova proslavila je šarmantnom zimskom kampanjom koju je snimio Mislav Žabarović u centru Zagreba.

“Odluka da ove godina izlažemo na zagrebačkom Adventu došla je prirodno. Osim toga, volim se družiti s kupcima, oduševljavaju me tople, ohrabrujuće poruke pa sam odlučila da se ove blagdane podružimo i upoznamo osobno na Europskom trgu. Čekamo vas raširenih ruku spremni da poklone za vaše voljene učinimo još posebnijim personalizacijom i dozom ljubavi koja je utkana u svaki naš proizvod”, ističe Magdalena Bešker, osnivačica i vlasnica Ulice snova.

Magdalena je nedavno pokrenula i brend Magbellis, koji čine proizvodi za kućne ljubimce i koji će također biti dostupni za kupovinu na kućici Ulice snova. Naravno, i proizvode linije Magbellis odlikuje personalizacija, a odličan su poklon za vlasnike kućnih ljubimaca koji se mogu uskladiti sa svojim omiljenim četveronošcima. Možete birati između privjesaka za pse, bandana, mašnica, ali i kupiti savršene homemade poslastice koje će vaši ljubimci obožavati.. 

Ne propustite priliku i posjetite kućicu Ulice snova na zagrebačkom Europskom trgu od 26. 11. do 7. 1. te nabavite personalizirane poklone na koje nitko neće ostati imun. 

Ako vam se ne skita snenim ulicama Zagreba, sve proizvode Ulice snova možete naručiti na www.ulicasnova.hr.

 

Foto: Mislav Žabarović