Impresivno! Ovaj tretman namijenjen je svim problematikama i izazovima kože

by | 10 studenoga, 2023
kristina ukalović reviderm

Nalazimo se u posljednjem kvartalu godine koji je u REVIDERM centrima rezerviran za tretmane koji će koži vratiti ujednačenost, sjaj i zdrav izgled. Svi znamo da je REVIDERM poznat po svojem True Care pristupu, koji će kroz ovaj kvartal svi naši klijenti moći uistinu osjetiti na svojoj koži. Sigurno se pitate: kako je moguće kreirati tretman za svaku problematiku?

U sklopu Perfect skin for everyone tretmana, sinergijski su povezane metode koje će svakoj koži osigurati upravo ono što joj je potrebno, uz neagresivan, a vrlo učinkovit pristup. Tretman Perfect skin for everyone povezuje tri metode koje će učinkovito djelovati na svim razinama kože.

Jedna i jedina, nezamjenjiva REVIDERM mikrodermoabrazija uz pomoć kristala aluminijevog oksida uklonit će odumrle stanice kože i postići da prodiše, da se osjeća lakše i glađe. Slijedi ultrazvuk, koji će u deset minuta nježnih, ali fokusiranih pokreta potaknuti cirkulaciju, razmaknuti stanice, omogućiti bolje primanje i prodiranje aktivnih sastojaka te dubinski hidrirati kožu. A za sâm kraj tretmana slijedi čaroban dodir Revi Peel kiselina, koje će REVIDERM stručnjaci odabrati prema potrebi vaše kože.

kristina ukalović reviderm

Po prvi put sad u kiselinama mogu uživati reljefno oštećena i suha koža, seborrhoe sicca, seborrhoe oleosa, koža s borama i koža oštećena od sunca. Osim profesionalno i pomno biranih kombinacija kiselina prema potrebi kože, svaka od njih ima i posebne dodatke koji kiselinu čine prijateljski prilagođenom za svaku pa i najosjetljiviju kožu. Tako će:

Bagremov med učiniti kiselinu za suhu i oštećenu kožu vrlo ugodnom te smanjiti njezinu reaktivnost i ljuštenje.

Ekstrakt brusnica inhibirati upalne procese sicce i oleose.

Ekstrakt lista alpske ruže zreloj koži pomoći u vraćanju elasticiteta, stvarajući novi matrix i smanjujući crvenilo.

Traneksamična kiselina oduševiti svaki tip kože s problematikom stvaranja melanina uzrokovanih fotostarenjem – blokiranjem enzima tirozinaze, koji je zadužen za stvaranje melanina, djelovat će na posvjetljivanje i ujednačavanje tena.

Ovaj izdašan tretman završit ćemo nanošenjem Silver detoxifying maske uz njezino antibakterijsko djelovanje. Za sâm kraj, kožu će zaštititi jedan od REVIDERMOVIH proizvoda s SPF faktorom kako bi i nakon tretmana koža bila njegovana, ali maksimalno zaštićena.

Potražite najbliži Reviderm centar te isprobajte učinkovitost Perfect skin for everyone tretmana i na svojoj koži.

Kristina Ukalović

Kristina Ukalović

Kristina Ukalović
Regionalna Reviderm edukatorica
Vlasnica Kris Derme
Ravnateljica Učilišta Adrianus
www.beautyconsulting.com