Paula Patton o prekidu s Robinom Thickeom

by | 8 ožujka, 2015

Otkako su u listopadu prošle godine predali papire za razvod, Paula se prvi put povjerila medijima. “Sve se događa s razlogom”, tvrdi

 

Robin Thicke and Paula Patton Ending Marriage

Gostujući u emisiji Good Morning America, Paula Patton, bivša supruga Robina Thickea, govorila je o tome kako je proživljavala ovu prekretnicu u životu. Njih dvoje upoznali su se 1991. godine u srednjoj školi, vjenčali su se 2005. i imaju sina Juliana. O samom razvodu Paula je rekla da se osjeća dobro, ali da priznaje da je cijela situacija za nju bila vrlo izazovna. “Bila je to za mene godina rasta, zacjeljivanja i snalaženja u novoj situaciji, ali iz svega sam izašla snažnija”. Paula kaže da si, zahvaljujući sinu, nije mogla dopustiti previše žalovanja i da ju je njegova energija održavala jakom.

Šuškalo se da je Paula poludjela na video Blurred Lines. Očigledno je s razlogom bila ljubomorna. Nagađalo se da je Robin vara, a kap koja je prelila čašu bio je neslavni nastup s Miley Cyrus na dodjeli Video Music Awards 2013. Robin ju je više puta nastojao vratiti natrag, čak je i album posvetio njoj, ali uzalud.

Paula je okrenula novu stranicu i zaliječila rane, a trenutno ima glavnu ulogu u ABC-evoj seriji “Runner”.

 

Foto: Sipa