Zbog ovih make-up lookova Pat McGrath svijet je na trenutak posao ljepše mjesto

Spoj umjetnosti i prirode

by | 17 veljače, 2022

Ako nečije radove obožavamo gledati na modnim pistama, onda je to Pat McGrath, posebno kad joj se dâ mašti na volju.

Što je u prvoj suradnji s dizajnerom Shayneom Oliverom, mogla ostvariti. Oboje veliki vizionari i kreativci, od modela su napravili hodajuće bukete i svijet je odmah postao ljepše mjesto. Najnovija prezentacija za jesen/zima 2022, trajala je tri dana u New York Hudson Yardsu, Oliverovom kreativnom studio. Tri dana glazbe, mode i umjetnosti ujedinjene pod nazivom Headless: The Demostration.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hampton University x BRAG (@hamptonubrag)

Pat je u razgovoru s Vogueom otkrila da je Shayne nevjerojatno inovativan i timski igrač te da je njegova vizija za make up na reviji bila miks prirode i dekadencija u devet lookova koji će ispričati priču o rođenju i slavlju. Kako bi ilustrirala to bogatstvo, McGrath je sa svojim timom izvukla umjetno cvijeće, perje, kristale, šljokice i perlice i krenula kreirati modele od trepavica, nakon čega se dogodio vatromet cvijeća koji je doista umjetničko djelo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dazed Beauty (@dazedbeauty)

Make-up zaokružen pletenicama u obliku rogova ili teksturiranih perika, modeli su izgledali poput vila koje su udahnule tisuće latica i nalaze se na predivnom cvjetnom putovanju. Doista jedno divno modno i artističko putovanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Move Tact Archive (@movintact)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Måri* (@marimonr0e)

Foto: Monica Schipper/Getty Images