Paris Hilton natuknula par detalja o svome vjenčanju

"Ja vam nisam tradicionalna mladenka", kaže ova poznata TV ličnost

by | 22 lipnja, 2021

Paris Hilton je zaljubljena! Uoči njezinog nadolazećeg reality showa, Hilton je za vikend na festivalu Tribeca u intervjuu za Entertainment Tonight podijelila sve o svome zaručniku Carteru Reumu i njihovom vjenčanju koje će biti televizijski emitirano.

“Nikad nisam bila s nekim tko me toliko voli i podržava, uzdiže i nije zastrašen”, rekla je, rumeneći se, o Reumu, koji ju je zaprosio početkom ove godine. “Nikad u životu nisam upoznala muškarca poput njega”, dodala je. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Upravo smo počeli snimati našu novu emisiju, Paris in Love, na Peacocku”, rekla je Hilton. “Zapravo, upravo snimamo u New Yorku i pripremamo se za šivanje vjenčanice po mjeri te planiram djevojačku večer. Puno je toga”, nastavila je. “Tako da sam doista uzbuđena što to mogu podijeliti sa svim svojim obožavateljima.”

Po pitanju onoga što obožavatelji mogu očekivati ​​od tog velikog, raskošnog vjenčanja, Hilton kaže da će to biti “nešto čarobno i zabavno”. Što znači da neće biti hamburgera, hotdogova i zoološkog vrta kao što je mama Kathy Hilton, zvijezda Real Housewives of Beverly Hills, u šali ranije nagovijestila ET-u. Uz to, TV reality zvijezda otkrila je da će njezina mala chihuahua, Diamond Baby, također biti prisutna i možda čak imati glavnu ulogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris in Love sastojat će se od 13 epizoda bez prethodno osmišljenog scenarija koje prate Paris dok organizira vjenčanje. Kako je proizvodnja još uvijek u tijeku, datum izlaska još nije određen.

Paris Hilton je prošle godine izazvala pravu pomutnju svojim dokumentarcem “This Is Paris”, koji je razotkrio puno Parisinih trauma, kako su je tretirali mediji te da je bila prisiljena ići u školu Provo Canyon u Utahu iz koje se i danas bori da pobjegne. Hilton je u dokumentarnom filmu razotkrila da su ona i ostali tamošnji studenti bili izloženi verbalnom zlostavljanju i “mučenju” od strane osoblja.

 

Foto: Amy Susman/Getty Images Entertainment via Getty Images