#ParfumeTikTok kaže da su ovo top 3 mirisa koje morate imati

Odluka je pala

by | 23 ožujka, 2023
Najbolji parfemi prema TikToku

Kao i ostatak interneta, TikTok korisnici imaju snažna mišljenja o gotovo svemu – naravno, uključujući i parfeme.

No, za razliku od ostatka TikToka opsjednutog ljepotom, PerfumeTok ne može se osloniti na fotografije prije i poslije. Miris ne možete vidjeti ni osjetiti na zaslonu svog pametnog telefona. Kako bi nadoknadili te nedostatke, TikTokeri daju sve od sebe da bi mirise svakog parfema što vjerodostojnije opisali riječima.

Taj pothvat nije uvijek lak, ali mnogi su od njih uistinu usavršili svoje vještine. Njihove recenzije obiluju detaljima i zanimljivim analogijama. Iako se među komentatorima obično vode žustre rasprave (jer parfemi često mirišu drukčije na različitim ljudima), ovo su parfemi za koje se TikTok zajednica usuglasila da su must-have. Istražili smo sve što bi vas moglo zanimati…

Phlur Missing Person Eau de Parfem

Najbolji parfemi prema TikToku

Ovaj neodoljivi parfem, osmišljen da bi dočarao voljenu osobu koja vam nedostaje (o čemu smo više pisali ovdje), mnoge je TikTokere ganuo do suza. Među prvim aromama očekujte suptilne akorde cvijeća prije nego što ih zamijeni nježni dašak mošusa i drvenastih nota. Ovo je svakako miris koji vrijedi nabaviti, naravno, ako u tom pothvatu uspijete jer je vrlo često rasprodan.

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Najbolji parfemi prema TikToku

Arianin “mirisni oblak“ premašio je 58 milijuna pregleda. Influenceri ga hvale kao “ultimativni parfem od vanilije”. To je puderast, slatkast i gurmanski miris. U njegovim cvjetno-voćnim notama možete osjetiti krušku, kokos, praline i naravno vaniliju umotanu u topli kašmir i mošus. I nas je očarao još prošle godine kad smo ga uvrstili u naš vodič najboljih ženskih parfema ispod 250 kn.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’62 Body Mist

Najbolji parfemi prema TikToku

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’62 maglica za tijelo ljetni je miris savršen za tople mjesece pred vama. Jedino upozorenje? Ovaj miris ne zadržava se dugo na koži (ipak nije riječ o parfemskoj vodici), ali, srećom, jedan TikToker otkrio je trik kako to promijeniti. Savjetuje da prije korištenja parfema, na zapešća i vrat (tj. na sva mjesta kamo ćete nanijeti miris) namažete lagani sloj vazelina. To bi trebalo pomoći u dužem zadržavanju mirisa.

Pročitajte: Parfemski trend 2023.: Najbolji parfemi s notom vanilije

Foto: Pexels/Philip Warp