Pametna narukvica koju obožavaju influencerice diljem svijeta!

by | 12 travnja, 2022

Bellabeat Ivy pametna narukvica u nekoliko mjeseci osvojila je srca žena diljem svijeta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Među obožavateljicama našle su se i mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice.

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima više od pet milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom. Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njezinu wellness rutinu i istovremeno potiče na veću odgovornost prema svome zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

bellabeat

Osim Olivie, Ivy nose i sestre Kardashian. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene.

Ako vas je zaintrigirala ova prekrasna pametna narukvica, predlažemo da pogledate mnogobrojne recenzije korisnica na njihovom portalu, od kojih neke donosimo u nastavku:

“Sviđa mi se ideja da je svaka Ivy jedinstvena. Naletjela sam na prijateljicu koja je također kupila Ivy i ugodno smo se iznenadile kad smo shvatile da svaka ima svoju Ivy. Osim toga, uređaj je besprijekoran!”, Stacey

“Impresionirana sam i izgledom i značajkama moje Ivy, kao i činjenicom da mi baterija dugo. Sviđa mi se što cijeli tjedan mogu pratiti svoj san, vidjeti ritam sna tijekom radnih dana u odnosu na vikend, razumjeti zašto sam nekih dana umornija, a nekad odmornija. I narukvica je udobna i tanka. Sklona sam osipu od znoja, a toga kod Ivy nema.” Gianna

“Broj otkucaja srca i svi ostali podaci koje Ivy prati su nevjerojatni, kao i dizajn, ali ono što mene najviše oduševljava je način na je sve to prikazano u aplikaciji. Podatke je lako vidjeti, lako ih je pratiti i razumjeti kako sve što radite utječe na njih. Motivirajuće je vidjeti da ostvarujete svoje ciljeve i poboljšavate svoje zdravlje, ali također, nećete se osjećati krivom ako uzmete slobodan dan od aktivnosti i napora kad vam aplikacija kaže da usporite.“ Kalisha

Bellabeat aplikaciju koristi već više od milijun žena diljem svijeta,a rating joj je 97 % pozitivan.

Bellabeat Ivy možete kupiti u online shopu tvrtke Bellabeat. Uz kupnju pametne narukvice Ivy, Bellabeat daje šest mjeseci pretplate na Bellabeat Wellness Coach čime ćete zaista moći zaokružiti svoju wellness priču; od praćenja biometrijskih podataka, uvida u vaše navike i stil do personaliziranog coaching i pristupa bazi s više od 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još puno toga.

Foto: PR