Pamela Ramljak predstavlja pjesmu “Vikend”

by | 1 prosinca, 2015

Uz svoje vrhunske vokalne mogućnosti, pjevačica Pamela Ramljak uvijek je plijenila pažnju svojom svestranošću, pa je nerijetko sama pisala glazbu i tekstove za svoje glazbene uspješnice. Ništa drugačije nije ni danas, kada premijerno predstavlja “Vikend”, pjesmu za koju je sama napisala glazbu i koja bi se prema prvim reakcijama trebala “potući” za vrhove hrvatskih glazbenih ljestvica. Tekst zajednički potpisuju Pamela Ramljak i Antonija Šola, dok je za aranžman zadužen srpski producent i hitmaker Saša Mare Milošević.

Razlog zašto je Pamela Ramljak i ovaj put izabrala provjerenu i kvalitetnu ekipu je činjenica da je hit singl “Ispod kože” koji je objavljen u svibnju ove godine prikupio više  700 000 pogleda na YouTube-u te da su kritike bile izrazito pozitivne. “Vikend” je pjesma puna ritma, koja će i u ove hladne zimske dane donijeti dobru atmosferu, rasplesati sve željne dobre zabave i predstaviti Pamelu Ramljak u pozitivnom  i zabavnom izdanju na koje su njeni obožavatelji navikli.

Režiju spota potpisuje talentirani Vedad Jašarević koji je režirao neke od najpoznatijih Severininih spotova, a čije je ideje Pamela Ramljak vrlo brzo prihvatila i uživala u snimanju. Spot je sniman na različitim lokacijama u Beogradu i nakon šest mjeseci, Pamela Ramljak ponovo u rukama ima glazbeni hit. “Vikend” će sigurno pronaći put do svojih slušatelja i postati nezaobilazni dio programa vodećih hrvatskih radio postaja.