Ozlijedili ste se, tetovirali ili prošli dermatološki postupak? Ovo je idealan tretman za oslabljenu kožu

Omiljen tretman za fragilnu kožu ljeti

by | 15 srpnja, 2021
tretman za fragilnu kožu

Svi tipovi kože izlaganjem suncu postaju fragilni, a to se posebno odnosi na oštećenu kožu. Prije ili kasnije, svatko će se suočiti s problemom rane ili svježeg ožiljka, koji će biti izloženi suncu, bilo da su ozlijeđeni, tetovirali se ili su prošli dermatološki postupak. A-DERMA predstavlja inovaciju za njegu oslabljene kože! EPITHELIALE A.H linija namijenjena je njezi oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana te za epidermalne promjene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove.  

EPITHELIALE A.H Ultra zaštitna obnavljajuća krema SPF 50+, iznimno sigurno A-Derma rješenje za sprječavanje pojave hiperpigmentacija na mjestima kože koja su bila oštećena svakodnevnim ozljedama, tetovažama ili dermatološkim postupcima i zahvatima. Ovaj proizvod predstavlja 2u1 tretman proizvod za oslabljenu kožu izloženu suncu, za obnavljanje kože i zaštitu od UV zračenja. Riječ je o formuli koja kombinira djelatne tvari EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme i fotoprotektivni sustav A-DERMA PROTECT linije:

  • CICAHYALUMIDE, patentirani kompleks djelatnih tvari za obnavljanje oslabljene kože i sprječavanje pojave tragova
  • mačja kandža za ublažavanje neugodnih senzacija na koži
  • patentirani fotoprotektivni sustav za zaštitu kože od štetnih učinaka UVA i UVB, vidljive i infracrvene svjetlosti.

Mogu je koristiti odrasli i djeca, na licu i tijelu. Primjenjuju se jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi. Testirano nakon tretmana pilingom, laserom i na tetoviranoj koži.

tretman za fragilnu kožu

EPITHELIALE A.H linija je ekspert za zacjeljivanje protiv tragova. 

EPITHELIALE AH ULTRA & EPITHELIALE AH ULTRA SPF 50+ trostrukog su djelovanja: optimiziraju kvalitetu zacjeljivanja, djeluju protiv tragova i umiruju neugodne senzacije na koži, a mogu se koristiti kod različitih oštećenja i tipova oslabljene kože: porezotine, blaže opekline, tetovaže, kozmetički i dermatološki postupci ( krioterapija, kemijski pilinzi, laserski tretmani itd.). 

Foto: PR