Ovu četku za kosu obožavaju frizeri diljem svijeta. U čemu je tajna?

by | 19 srpnja, 2021
četka za kosu

U moru savjeta za postizanje kose kakvoj svi težimo – one zdrave, teško je ponekad razaznati tko je u pravu, a tko u krivu, te koji bismo savjet trebali poslušati. Ipak, jedna stvar ostaje konstantna – četka za kosu najbitniji je alat u misiji održavanja zdravlja kose.

Naravno, to ne znači da svaki dan morate četkati kosu, no raspetljavanje kose kvalitetnom četkom svakako je obavezan korak u njezi kose. I dok neke vrste vlasi, poput kovrčave, ne trebaju svakodnevno četkanje, one deblje vlasi i gusta kosa imat će velike koristi od svakodnevnog četkanja. Također, kakvu god kosu imali, bitno je odabrati kvalitetnu četku za kosu.

Kad je riječ o kvalitetnim, proslavljenim alatima za njegu kose, četku za kosu D3 Denman izdvaja se na tržištu. Proslavio ju je poznati celebrity frizer Vidal Sassoon, a koriste ga, uživaju i podržavaju frizeri u više od 60 zemalja svijeta.

četka za kosu

Tajna D3 Denman četke je u stvaranju savršenog oblika zahvaljujući svojem polukružnom dizajnu, ali i savršeno glatkim, zaobljenim iglicama kojima se smanjuje tenzija prilikom povlačenja kose. Riječ je o vrhunskoj multifunkcionalnoj četki za odvajanje kose, sušenje, oblikovanje, definiranje kovrča i zaglađivanje. Njezine jedinstvene iglice osiguravaju i pružaju maksimalno prianjanje i napetost.

Ako ste u potrazi za novom četkom za kosu, svakako provjerite ovaj model na https://salonpremium.com.

Foto: Prostock-Studio/iStock via Getty Images Plus, PR