Ovoj kolekciji prekrasnih espadrila domaćeg brenda teško je odoljeti

by | 28 lipnja, 2019

Kad pomislimo na ljeto, većina nas u misli instantno prizove slobodu, nesputanost i udobnost. Upravo zbog spomenutih odlika jedan od sinonima ljetne sezone su i omiljene espadrile, obuća koja toplo vrijeme i duge dane jednostavno priziva u misli. 

Mnoge će stoga razveseliti vijest da je domaći modni brend Evita, iza kojeg stoji dizajnerica Tanja Filipović, predstavio novu kolekciju espadrila. Također, po prvi put dizajnerica izbacuje i kolekciju torbica koju je Tanja u suradnji s partnericom i dugogodišnjom prijateljicom Iris Blažanović osmislila tako da u potpunosti pristaju brendu te da završni „touch“ bude mašna po kojoj je i sâm brend prepoznatljiv.

Espadrile ove sezone upotpunjavaju točkice i prugice kao i svake sezone. Osim toga, unesene su i jake popularne ovosezonske boje poput zelene i senf žute. Svaku espadrilu i dalje krase velike ili čvor mašne, a pojavljuju se i vezovi. U pregršt boja i uzoraka svatko može naći ponešto za sebe. Torbice su rađene od eko kože u četiri popularne boje: lila, žuta, plava i roza, pa tako i tu svatko može izabrati svoju omiljenu boju.

Narudžbe se mogu napraviti putem webshopa: www.evita-collections.com ili preko Instagram ili Facebook stranice.

Foto: Doris Fatur