Ovog ljeta na našoj obali naučite plesati latinoameričke plesove uz sestre Jeričević

Sestre Jeričević podučavaju plesne vještine diljem naše obale - i ne, ne treba vam partner

by | 30 lipnja, 2021
ples

Ako ste jedni od onih koji uživaju u aktivnom godišnjem odmoru, a ove godine idete za Zadar, Split, Rijeku, Dubrovnik ili Korčulu, ovo je vaše vrijeme da na najbolji mogući način naučite plesati.

I bez brige ako nemate partnera, poanta ovog plesa je da naučite biti sami sebi najbolji partneri. Sestre, plesačice i višestruke prvakinje u latinoameričkim plesovima, Paula i Petra Jeričević, ove su godine odlučile otići korak dalje i podučavati sve one željne plesa – latinoameričke plesove diljem obale.
“Ideja ladies latina se rodila zbog čestog nedostatka muškaraca na tečajevima, a na kraju se taj tečaj pretvorio u čistu zabavu kroz koju smo proširili i krug prijatelja! Iako inače svaka za sebe vodi grupe, došle smo na ideju da napravimo jednu sestrinsku ljetnu turu u tandemu”, priča Paula.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paula Jericevic (@paula_jericevic)

 

S obzirom na to da u mnogim gradovima diljem Lijepe Naše uopće ne postoji opcija upisa na plesne tečajeve, Petra i Paula su tu da spase situaciju i nauče vas kako da se osjećate još bolje u vlastitom tijelu uz novo znanje koje ćete usvojiti. Nakon što su već otplesale svoje na Stradunu prije nekoliko tjedana, ove talentirane sestre sada obilaze Zadar, Split, Rijeku, Dubrovnik i Korčulu.

“Classevi/radionice su predviđeni kako za početnike tako i za napredne plesače. Koraci su prilogađeni svakome, a onaj tko želi vise informacija o samoj kretnji, savjetima kako izgledati bolje, brže i dinamičnije zasigurno neće ostati zakinut. I sestra i ja smo velike zaljubljenice u tehniku i izvodenje koraka, ali jednako toliko u zabavu i dinamičnost koreografija pa upravo zbog toga mislimo da ce svatko dobiti djelić onoga što želi”, zaključuje Paula.

Foto: Privatna arhiva